Μαριάννα Ζιάκα: Ευχαριστήρια επιστολή στον άνθρωπο, γιατρό, επιστήμονα, στην Κα Μαρία Πευκιανάκη.

mariana Ziaka 800

Μαριάννα Ζιάκα: Ευχαριστήρια επιστολή στον άνθρωπο, γιατρό, επιστήμονα, στην Κα Μαρία Πευκιανάκη.

Μικροί …”θεοί” οι γιατροί στις ζωές μας   και ένα “ευχαριστώ” είναι το λιγότερο που μπορεί ο καθένας να τους απευθύνει…

Μετά την μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αφού όλα πήγανε καλά  θα ήθελα, μέσω αυτής της επιστολής, να ευχαριστήσω από καρδιάς την Κα Πευκιανάκη Μαρία,  διευθύντρια κέντρου Οφθαλμικής Ογκολογίας Ενηλίκων & Παίδων του Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσα που προσέφερε. Ειλικρινά, υπήρξα τυχερή που συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο που σύμφωνα με όσα είδα και βίωσα κατά την διάρκεια της επέμβασης  μου και τις μετέπειτα επισκέψεις μου στο Νοσοκομείο Υγεια, θεωρώ ότι τιμά την ιατρική επιστήμη. Ότι και να πω θα είναι λίγο και δεν αρκούν τα λόγια  για να αποτυπώσουν το μεγαλείο της ψυχής της και τον επαγγελματισμό της. Όπως προείπα δεν πρόκειται μόνο για μια εξαίρετη επιστήμονα αλλά και για ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η συμπεριφορά της ήταν υποδειγματική, το ενδιαφέρον της συγκινητικό και οι οδηγίες της λεπτομερείς, κατανοητές και εύστοχες. Έκτος των άλλων έκανε ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου να με εμψυχώσει. Το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδείκνυε με γέμιζε κουράγιο μπροστά στην ξαφνική και άγνωστη για μένα περιπέτεια που έπρεπε να αντιμετωπίσω.

Η κυρία Πευκιανάκη Μαρία  είναι πρότυπο γιατρού και ανθρώπου, που όρισε αίσιο το τέλος στην περιπέτεια μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευεργεσία της, την ανθρωπιά, τον επαγγελματισμό και το ήθος της, την ευχαριστώ! Είναι άξια συγχαρητηρίων!

Μαριάννα Ζιάκα

Total
0
Shares