Μαγνησία: Γυναίκα 101 χρόνων νίκησε τον κορωνοϊό και αναρρώνει σε Γηροκομείο του Βόλου!

Μαγνησία: Γυναίκα 101 χρόνων νίκησε τον κορωνοϊό!

Μαγνησία: Γυναίκα 101 χρόνων νίκησε τον κορωνοϊό! 

Ο λόγος για την ηλικιωμένη κυρία Ο.Κ από το Γηροκομείο Καναλίων Μαγνησίας που είναι από τις πιο παλιές τροφίμους.

Σύμφωνα με δήλωση του Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσύγκελλου της Μητρόπολης Δημητριάδος, στο magnesianews η επιστροφή της πριν 20 περίπου ημέρες ήταν ένα μεγάλο γεγονός χαράς που πλημμύρισε το Ίδρυμα.

Η 101χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου στις 27 Ιανουαρίου, μαζί με άλλους τρόφιμους του Ιδρύματος, οι οποίοι νόσησαν από κορωνοϊό. Έως τις 8 Μαρτίου, όπου και έλαβε εξιτήριο, νοσηλεύτηκε σε απλή κλινική κορωνοϊού με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να εντυπωσιάζονται με τη μαχητικότητα της.

Αυτή τη στιγμή, η ηλικιωμένη που κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό βρίσκεται στο Γηροκομείο Βόλου όπου και αναρρώνει. «Είναι εδώ στο Γηροκομείο και αναρρώνει. Η επιστροφή της από το Νοσοκομείο πλημμύρισε χαρά. Είναι από τις πιο παλιές του Ιδρύματος», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας Δαμασκηνός, δίνοντας το στίγμα του κλίματος που επικράτησε στο Σουρλίγκειο, όταν η 101χρονη, πέρασε ξανά την πόρτα του, μετά την πολυήμερη νοσηλεία της.

Μάλιστα η 101χρονη κυρία από τη Μαγνησία, είναι η δεύτερη υπερήλικας στην Ελλάδα που ξεπερνά τον κορωνοϊό. Η πρώτη περίπτωση καταγράφηκε τον περασμένο Νοέμβριο και επρόκειτο για την κ. Αλεξάνδρα 102 ετών, τρόφιμο του Γηροκομείου Ιωαννίνων, η οποία μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Κέρκυρας . Μετά από 20 ημέρες νοσηλείας η 101χρονη επέστρεψε νικήτρια στο γηροκομείο.Total
1
Shares