Μαγική η «Νύχτα των ευχών» στους Σοφάδες – Δεκάδες φαναράκια φώτισαν τον ουρανό

Μαγική η «Νύχτα των ευχών» στους Σοφάδες - Δεκάδες φαναράκια φώτισαν τον ουρανό

Μαγική η «Νύχτα των ευχών» στους Σοφάδες

Δεκάδες φαναράκια φώτισαν αργά το απόγευμα Πέμπτης, τον ουρανό των Σοφάδων «μεταφέροντας» τις ευχές μικρών και μεγάλων και ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων.

Η «Νύχτα των Ευχών», όπως αναμένονταν ήταν φαντασμαγορική και ξεχωριστή. Ο καθένας άναψε το φαναράκι του και το άφησε να πετάξει ψηλά, μαζί με την ευχή και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Μαγική η «Νύχτα των ευχών» στους Σοφάδες - Δεκάδες φαναράκια φώτισαν τον ουρανό

Ήταν μια λαμπρή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σοφάδων, μια γιορτή γεμάτη δραστηριότητες, με πολύ κέφι και εκλεκτά κεράσματα.

Την εκδήλωση συνόδευσε η μπάντα του Δήμου, που από νωρίς με χριστουγεννιάτικες πατινάδες έδωσε εορταστικό τόνο στους κεντρικούς δρόμους των Σοφάδων.

Το μοναδικό αυτό θέαμα συμπληρώθηκε αρμονικά με τη συμμετοχή χορωδιών, πλούσια εδέσματα, αναψυκτικά και ζεστό κρασί για τους μεγαλύτερους, ενώ εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έκαναν την ατμόσφαιρα περισσότερο φωτεινή και εορταστική.

Μαγική η «Νύχτα των ευχών» στους Σοφάδες - Δεκάδες φαναράκια φώτισαν τον ουρανό

Παράλληλα η εκδήλωση συμπεριλάμβανε και κλήρωση με τους τυχερούς να κερδίζουν όμορφα δώρα.

Το κέφι συνεχίστηκε με Dj και ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Μαγική η «Νύχτα των ευχών» στους Σοφάδες - Δεκάδες φαναράκια φώτισαν τον ουρανό

Υπεύθυνη της εκδήλωσης ήταν η Αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση η οποία στο μήνυμά της τόνισε μεταξύ άλλων: Στις φετινές διαφορετικές γιορτές, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Δήμος Σοφάδων είναι δίπλα σε όλους και όλες εσάς, με περισσότερο φως και χρώμα τις γιορτινές μέρες, με αισιοδοξία αλλά και ασφάλεια. Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Σοφάδων κ. Σάσα Θεοδωράκου, τη συνεργαζόμενη γυμνάστρια του Δήμου κ. Κωνσταντίνα Μπουρνή, τις εθελόντριες που βοήθησαν τα μέγιστα, τη χορωδία της Μουσικής Σχολής Σοφάδων, τη μπάντα του Δήμου, το κατάστημα Euronics Σοφάδων του κ. Απόλλωνα Κουλούρη που πρόσφερε τα δώρα της κλήρωσης τα οποία προμηθεύτηκε από καταστήματα των Σοφάδων, το οινοποιείο «Φίλια Γη» για τα υπέροχα κρασιά που πρόσφερε, τον κ. Γιώργο Καραφέρη για την τεχνική υποστήριξη και φυσικά τους μικρούς πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που με τις χαρούμενες φωνές τους γέμισαν χρώμα την ατμόσφαιρα

Μαγική η «Νύχτα των ευχών» στους Σοφάδες - Δεκάδες φαναράκια φώτισαν τον ουρανόTotal
6
Shares
Previous Article

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Αίολου/Γόμφοι Τρικάλων εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα!

Next Article
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Σοφάδων

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο ΣοφάδωνTotal
6
Share