Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μάχη κορυφής στην Καρδίτσα – Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Γ.Σ. Ελευθερούπολης (Τετάρτη 5 μ.μ.)

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Γ.Σ. Ελευθερούπολης την Τετάρτη (5 μ.μ.) 

Μάχη κορυφής στο Νέο Κλειστό

Ένα πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό ματς θα γίνει την Τετάρτη στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, με τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας να υποδέχεται το Γ.Σ.Ελευθερούπολης. Το ματς είναι εξ αναβολής και ανήκει στην 11η αγωνιστική, ενώ έχει αναβληθεί ήδη δυο φορές, μιας και τόσο ο ΑΣΚ αρχικά όσο και η Ελευθερούπολη στη συνέχεια, κατέγραψαν κρούσματα σε αθλητές τους με αποτέλεσμα το παιχνίδι, από τις 18 Δεκεμβρίου που ήταν να γίνει κανονικά, να διεξάγεται τελικά την Τετάρτη, ενάμιση μήνα μετά.

Όπως κι αν έχει όμως, αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα για την κοινωνία και τον αθλητισμό και οι δυο ομάδες πρέπει να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να δείξουν για ποιο λόγο συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. 10-0 μετράει ο ΑΣΚ, 9-2 η Ελευθερούπολη, με άλλα λόγια στο ματς θα αναμετρηθούν οι ομάδες με τα δυο καλύτερα ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Από μόνο του αυτό το γεγονός, ανεβάζει στα ύψη το ενδιαφέρον για το ματς, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά για τη μάχη της κορυφής στην κατηγορία. Η Ελευθερούπολη, είναι και φέτος μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Α2, έχοντας ένα πολύ αξιόλογο και πλήρες ρόστερ, που συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο. Μάλιστα, η ομάδα της Μακεδονίας βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα, αφού το Σάββατο αντιμετώπισε το Παγκράτι για την 14η αγωνιστική.

Από την άλλη μεριά, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας έχει να ξεπεράσει το αναγκαστικό διάστημα αποχής δέκα ημερών από τους αγώνες, αλλά και τους τραυματισμούς, αφού θα λείψει σίγουρα ο Καραγεωργίου, ενώ η συμμετοχή του Γιάννη Μπουρούση είναι αμφίβολη.

Όμως, στην ομάδα υπάρχει πίστη στη δουλειά που έχει γίνει στις προπονήσεις, εμπιστοσύνη στο ρόστερ και στο βάθος που αυτό έχει, αλλά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Ακόμη και με ελλείψεις, ο ΑΣΚ ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού, έχει καταφέρει να κρατηθεί όρθιος και αήττητος μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και αυτό θέλει να κάνει και την Τετάρτη με αντίπαλο την ομάδα της Ελευθερούπολης.

Θοδωρής Τσιλούλης: «Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη»

Ο Θοδωρής Τσιλούλης πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στο Γ.Σ. Ελευθερούπολης, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας. Για το ματς της Τετάρτης, ο Λαρισαίος γκαρντ δήλωσε: «Προερχόμαστε από μεγάλη αγωνιστική απραξία σχεδόν δυο μηνών και το πρόγραμμα των αγώνων μεταβάλλεται συνέχεια. Παίξαμε δυο αγώνες και μετά είχαμε πάλι μια διακοπή δέκα ημερών. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Εμείς θα δώσουμε το 100 % όπως κάνουμε κάθε φορά, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε μια ακόμη νίκη. Δυστυχώς το 10 % της μέγιστης πληρότητας των γηπέδων είναι κάτι που δεν μας ωφελεί εφόσον παίζουμε στην έδρα μας. Οι φίλαθλοι είναι η δύναμή μας και είναι άσχημο που δεν θα είναι όλοι κοντά μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να μας υποστηρίξει θερμά, όπως αν το γήπεδο ήταν 100% γεμάτο».

Με περιορισμένη πληρότητα ο αγώνας

Δυστυχώς, ο αθλητισμός έμεινε εκτός της χαλάρωσης των μέτρων και έτσι το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο θα στερήσει από αρκετούς φιλάθλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Για το ματς της Τετάρτης, προτεραιότητα για την είσοδο στο γήπεδο έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας. Οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε περίπτωση που θέσεις μείνουν αδιάθετες. Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας για την έγκαιρη προσέλευσή τους, πάντοτε τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση προστατευτικής μάσκας).

 




Total
0
Shares
Previous Article
Διαγωνισμός Βραβείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Άνοιξε η πλατφόρμα digitalawards.gov.gr

Διαγωνισμός Βραβείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Άνοιξε η πλατφόρμα digitalawards.gov.gr

Next Article
Συνεχίζονται τα rapid tests στη Θεσσαλία - Τα σημερινά αποτελέσματα Τετάρτη 10.08.22 - Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία Τρίτη 01/02 - Καταγράφηκαν 349 θετικά κρούσματα covid19

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”