Μ. Ζιάκα – Β. Μόκκας – Χαρ. Παπαγεωργίου υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και Φάνη Στάθη

nea poreia Stathis Mokkas Ziaka Papageorgiou

Μ. Ζιάκα – Β. Μόκκας – Χαρ. Παπαγεωργίου υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και Φάνη Στάθη

Συνδημότισσες και συνδημότες

Παρουσιάζουμε σήμερα ακόμη τρείς νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Με πίστη στο σχέδιό μας, βασιζόμενοι στην πολύπλευρη εμπειρία των παλιών στελεχών και στη θέληση για ουσιαστική προσφορά των νέων, χαράσσουμε το δρόμο για τη μεγάλη Νίκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Μαζί προχωράμε μπροστά για το άλμα ανάπτυξης του Δήμου μας που όλοι ονειρευόμαστε.

Κατά αλφαβητική σειρά, οι τρείς νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» είναι:

Mariana Ziaka logo

Ζιάκα Μαρία (Μαριάννα) του Σπυρίδωνα από το Μουζάκι, ιδιωτική υπάλληλος. Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2011 και του 2019 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τοπικούς Συνδυασμούς και θέτει ξανά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία», για δημοτική σύμβουλος Δ. Μουζακίου. Επί 20ετία είναι Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ακακίου.

Basilis Mokkas logo

Μόκκας Βασίλειος του Κων/νου από το Μουζάκι, Μηχανικός. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Γεωτεχνολογίας Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Φοιτά στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Εργάζεται σε μεγάλη Τεχνική Εταιρεία της Χώρας και θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία», για δημοτικός σύμβουλος Δ. Μουζακίου.

Papageorgiou Mpampis logo

Παπαγεωργίου Χαράλαμπος του Χρυσοστόμου από το Αγναντερό, εν ενεργεία Στρατιωτικός στη ΣΜΥ Τρικάλων. Είναι Εκκλησιαστικός Επίτροπος στην Ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Τ.Κ. Αγναντερού. Επίσης, αποτελεί μέλος της Διοίκησης του Α.Ο. Αγναντερού. Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία», για δημοτικός σύμβουλος Δ. Μουζακίου.NEA POREIA FINAL 01

Total
0
Shares