Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λία Ρογγανάκη: Βουτήξτε στην ζωή και κατακτήστε την

lia rogganaki 1

Λία Ρογγανάκη: Βουτήξτε στην ζωή και κατακτήστε την

Ο δρόμος προς το όνειρο δε συναντά εμπόδια όταν είσαι 18. Ένας δρόμος για να αγγίξεις το όνειρό σου είναι η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο αλλά όχι και ο μοναδικός.

Είναι αγώνας και μάλιστα δύσκολος για να επιτύχει κάποιος στις Πανελλήνιες, γι΄αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους σήμερα ανταμείφθηκαν από τα αποτελέσματα!

Ωστόσο για όλους τους υποψήφιους, το τέλος των σχολικών χρόνων ορίζει την αρχή μιας περιόδου γεμάτη ευκαιρίες να ανακαλύψουν τις επιθυμίες, τις κλίσεις τους, τον εαυτό τους, να θέσουν στόχους και να χαράξουν την πορεία της ζωής τους.

Άσχετα με το αποτέλεσμα, το τέλος των εξετάσεων θα πρέπει είναι η πιο δημιουργική και ευρηματική περίοδος για όλους. Πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και σ’ αυτό το διάστημα να καταφέρουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, να ανακαλύψουν με ψυχραιμία, τώρα πια, τις δυνατότητες τους και να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν στην υπόλοιπη ζωή τους.

Συγχαρητήρια για όσους σήμερα άνοιξαν τον δρόμο για ένα πανεπιστήμιο, επειδή όμως δεν τελειώνει ο κόσμος με την μη εισαγωγή σε κάποιο Πανεπιστήμιο οι υπόλοιποι ψάξτε και βρείτε τις διεξόδους που ανοίγονται μπροστά σας!

Όποια και αν είναι τα αποτελέσματα σήμερα θυμηθείτε όταν δεν υπάρχει δρόμος, φτιάξτε τον μόνοι σας! Χαράξτε τον δικό σας δρόμο που θα συνδέεται με την ζωή που εσείς ονειρεύεστε, άσχετα με τις Πανελλήνιες.

Βουτήξτε στην ζωή και κατακτήστε την!!!

Λία Ρογγανάκη

Γενικός–Οικογενειακός Ιατρός

Περιφερειακή Σύμβουλος

Πρόεδρος Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article
Dj Bacco After 20.00 At Mythos

Dj Bacco After 20.00 At Mythos Club στο Μουζάκι

Next Article
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Μουζακίου συγχαίρουν τις μαθήτριες και τους μαθητές

Related Posts