Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λία Γκουντρουμπή: Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου και εγώ

Λία Γκουντρουμπή: Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου και εγώ

 

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα φιλοξενήσει στους χώρους του την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου της Λίας ΓκουντρουμπήΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ”, Αθήνα, Εκδόσεις Επίκεντρο.

Η εκδήλωση της βιβλιοπαρουσίασης θα γίνει την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 6.30μμ στην αίθουσα του 1ου ορόφου του κτηρίου Τσικρίκη (γωνία Ιάσωνος και Γαμβέτα). Το βιβλίο, είναι μια κατάθεση ψυχής της συγγραφέως για το θέμα που απασχολεί χιλιάδες γυναίκες.

Η Λία Γκουντρουμπή είναι και Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Στο πάνελ της βιβλιοπαρουσίασης, εκτός της συγγραφέως, θα συμμετέχουν οι εξής:

  • η Άσπα Γοσποδίνη, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
  • ο Φώτης Χατζηδημητρίου, ιατρός βιοπαθολόγος,
  • ο Μάνος Ζαχαριουδάκης, κλινικός ψυχολόγος.

Την παρουσίαση και τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χορταριάς, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ.

H ΕυαγγεΛία Γκουντρουμπή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο. Η καταγωγή της είναι από το Σαραντάπορο Ελασσόνας. Σήμερα ζει μόνιμα στη Λάρισα.

Σπούδασε Ιστορία & Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στη Μουσειολογία & Πολιτιστική Μουσειακή Διαχείριση, έκανε μεταπτυχιακό στο
Project Management ενώ σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο επιστημονικό πεδίο του place/city branding.

Έχει εργαστεί στην αναζήτηση, προώθηση, διοίκηση και συντονισμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε πανεπιστήμια και ΟΤΑ, στη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, συναντήσεων, ημερίδων, συνεδρίων. Σήμερα εργάζεται στο Δήμο Λαρισαίων στο Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Δραστήρια σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο για θέματα που αφορούν την πολιτική, την τοπική αυτοδιοίκηση, τις πόλεις και στην Athens Voice για πόλεις του κόσμου και εντυπώσεις από ταξίδια.

LIA GOUNTROUMPH book




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos ekav

Ο Αγοραστός στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ: «Τρέξτε γρήγορα τις διαδικασίες για να έρθουν ασθενοφόρα στη Θεσσαλία»

Next Article
Το Μουσικό Σχολείο στην Πύλη, την Παλαιοκαρυά και τα Μετέωρα

Φωτογραφικές αναζητήσεις του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας