Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Let’s do it! για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Για μια ακόμη χρονιά η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ)

.

 Για μια ακόμη χρονιά η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) έλαβε μέρος στο Lets do it! GREECE, την πανελλήνια, ταυτόχρονη εκδήλωση καθαρισμού του περιβάλλοντος, στην οποία κάθε χρόνο πλέον σπάει το ρεκόρ συμμετοχών και υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον. Για τη φετινή χρονιά οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερα από 1.500 σημεία σε όλη τη χώρας.

 Για πρώτη φορά πραγματοποιήσαμε τη δράση μας στην περιφέρεια του Δήμου Σοφάδων και συγκεκριμένα στο Ανώγειο, όπου βρίσκεται ένα πανέμορφο δάσος. Ένας υπέροχος, καταπράσινος χώρος που προσφέρεται γενικότερα για απολαυστικές στιγμές αναψυχής, αφού διαθέτει και κάποιες ευκολίες, όπως κιόσκι, ξύλινα τραπέζια και πάγκους και βρύση με τρεχούμενο νερό. Την ομορφιά του ωραίου τοπίου χαλούσαν τα – όχι πολλά ευτυχώς – πεταμένα σκουπίδια επισκεπτών και περαστικών και οι εθελοντές μας έπιασαν δουλειά συγκεντρώνοντας τα για το απορριμματοφόρο. Στη συνέχεια φυσικά, όπως έχει γίνει παράδοση, στους συμμετέχοντες προσφέρθηκε πικ νικ.

 Η ΙΡΑ Καρδίτσας πιστεύει στον εθελοντισμό και την οικολογία και συμμετέχει σε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια, επιχειρώντας να αναδείξει την οικολογική συνείδηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουμε στηρίξει το θεσμό του Lets do it! GREECE από την πρώτη στιγμή της εκκίνησης του, το 2012.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Γεώργιος Ζαρχανής

Ο Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Γούσιας




Total
0
Shares
Previous Article

Ιστορικές και φυσιολατρικές διαδρομές στο Ναύπλιο και τις Σπέτσες

Next Article

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα 1ης & 2ης Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας