Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λεοντάρι Καρδίτσας: Κάηκε ποιμνιοστάσιο με ζώα καθώς και τροχόσπιτο

purosvestiki

Λεοντάρι Καρδίτσας: Κάηκε ποιμνιοστάσιο με ζώα καθώς και τροχόσπιτο

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου σε ποιμνιοστάσιο με ζώα καθώς και σε τροχόσπιτο στην περιοχή του Λεονταρίου Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 17:00 όταν για λόγους που διερευνώνται, το ποιμνιοστάσιο τυλίχθηκε στις φλόγες όπου εντός και εκτός αυτού υπήρχαν αιγοπρόβατα. Παράλληλα η πυρκαγιά έκαψε και το τροχόσπιτο όπου διέμενε μόνιμα ο κτηνοτρόφος.

Από τη φωτιά κάηκαν περίπου 100 μικρά αιγοπρόβατα που βρισκόταν εντός του ποιμνιοστασίου εκείνη την ώρα ενώ τα υπόλοιπα που ήταν μεγαλύτερα και βρισκόταν εκτός διασώθηκαν.

Στο σημείο επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα (2 από την Π.Υ. Σοφάδων και 1 από την Π.Υ. Καρδίτσας) υπό τις οδηγίες του Διοικητή της Π.Υ. Σοφάδων Αντιπύραρχου Ευάγγ. Ζαβλάγγα, ενώ ένα όχημα με δύο πυροσβέστες παρέμεινε εκεί για την περίπτωση που απαιτηθεί να επέμβει εκ νέου.

Τη σχετική προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ανακριτικό της Π.Υ. Σοφάδων.

Πηγή: KarditsaLive.Net
Total
0
Shares
Previous Article
Βεβαίωση Φοίτησης Μαθητή/τριας μέσω του gov.gr - Την Πέμπτη 08.02.2024 οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων

Την Πέμπτη 08.02.2024 οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων

Next Article
leoforei ktel Karditsas vragiana 1

Μετά από …49 μέρες ! έφθασε το λεωφορείο ΚΤΕΛ Καρδίτσας στα Βραγκιανά - Αργύρι Αχελώου

Related Posts

diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…