Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξασφαλίστηκε η λειτουργία του Δ.Ι.Ε.Κ. του Νοσοκομείου Καρδίτσας το Α΄ εξάμηνο

Tsiaras evrwpaiki mouzakinews

Εξασφαλίστηκε η λειτουργία του Δ.Ι.Ε.Κ. του Νοσοκομείου Καρδίτσας το Α΄ εξάμηνο

Καθοριστική η παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, εξεδόθη ως εξαιρετικά επείγουσα, υπουργική απόφαση που έχει σταλεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο με ΚΑΔ: 44363, σύμφωνα με την οποία θα λειτουργήσει κανονικά η ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» στο Δ.Ι.Ε.Κ. του Νοσοκομείου Καρδίτσας, το Α’ εξάμηνο της εκπαιδευτικής περιόδου 2020 – 2021.

Σε δήλωσή του ο κ. Τσιάρας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική εξέλιξη, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το Δ.Ι.Ε.Κ. του Νοσοκομείου Καρδίτσας λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και κάθε χρόνο αποφοιτούν νοσηλευτές που έχουν λάβει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Νοσηλευτές, άρτια καταρτισμένοι που απασχολούνται στον ευαίσθητο χώρο της υγείας και προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο.

Εξασφαλίσαμε τη λειτουργία του Δ.Ι.Ε.Κ. στο νοσοκομείο μας, το Ά εξάμηνο, δίνοντας τη δυνατότητα στις νέες και στους νέους του νομού μας, να φοιτήσουν στην πόλη τους, κοντά στις οικογένειές τους.

Ευχαριστώ θερμά το συνάδελφο Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια, για την άμεση ανταπόκρισή του και την επίλυση του προβλήματος που ανέκυψε».




Total
0
Shares
Previous Article
Agorastos Kostas mouzakinews 2020

Με 30 εκατ. ευρώ ενισχύει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον κορωνοϊό η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
Δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας