Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπές σε σχολεία και κυλικεία

 

Εξιχνιάσθηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε σχολικά κτίρια και στα κυλικεία αυτών στην πόλη της Λάρισας 

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεων κλοπής και φθοράς

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών που διαπράχθηκαν σε σχολικά κτίρια και στα κυλικεία αυτών στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθησαν χθες (11-01-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο άτομα, ηλικίας 15 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς. Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, γονείς των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο ανήλικοι κατά το χρονικό διάστημα από (06-12-2018) έως (11-01-2019), διέπραξαν συνολικά εννέα διαρρήξεις-κλοπές σε σχολικά κτίρια και στα κυλικεία αυτών, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και τρόφιμα, ενώ προξένησαν φθορές στα κτίρια και σε υλικά αυτών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article
oksiaxionia

Ανακοίνωση του Προέδρου της Κοινότητας Οξυάς κ. Λάμπρου Ευθυμίου

Next Article
astynomia xionia

Ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο Θεσσαλίας (12/01 Ώρα 19:00)

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…