Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Συνελήφθη «πορτοφολάκιας» σε νοσηλευτική μονάδα της πόλης

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων

Λάρισα: Συνελήφθη «πορτοφολάκιας» σε νοσηλευτική μονάδα της πόλης

Συνελήφθη, χθες (12-04-2022) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, χθες το μεσημέρι, αφαίρεσε το πορτοφόλι ημεδαπής που εργαζόταν σε νοσηλευτική μονάδα της πόλης, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Το αφαιρεθέν πορτοφόλι με το περιεχόμενό του, εκτός των χρημάτων, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.


Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της 10-04-2022 σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας, ο δράστης αφαίρεσε από αποθήκη εντός αγροτεμαχίου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, μηχανικά μέρη και εξαρτήματα αυτοκινήτου (μηχανή, αμορτισέρ, ψαλίδια κ.α.).

Μετά από συνεργασία αστυνομικών των Αστυνομικών Τμημάτων Ελασσόνας και Τυρνάβου, εντοπίσθηκε ο δράστης, ο οποίος παρέδωσε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και συγκεκριμένα -2- ψαλίδια αυτοκινήτου, -1- αμορτισέρ και -1- εξάτμιση, τα οποία κατασχέθηκαν και ακολούθως, αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.




Total
0
Shares
Previous Article
Στην εκπομπή «OPEN HEALTH» η οφθαλμίατρος Δρ. Μαρία Πευκιανάκη

Στην εκπομπή «OPEN HEALTH» η οφθαλμίατρος Δρ. Μαρία Πευκιανάκη

Next Article
Stathis perifereia Ianos siskepsi Karditsa 1

Καίριες παρεμβάσεις του Δημάρχου Δ. Μουζακίου κ Θεοφάνη Στάθη στη σύσκεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις αποκαταστάσεις ζημιών του «ΙΑΝΟΥ» στο Ν. Καρδίτσας