Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Συνάντηση εθελοντικών οργανώσεων για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Λάρισα: Συνάντηση εθελοντικών οργανώσεων για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Δ. Λαρισαίων: Συνάντηση εθελοντικών οργανώσεων για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Η στήριξη και κινητοποίηση  εθελοντικών οργανώσεων και ομάδων της Λάρισας, στη συμμετοχή της Λάρισας στον Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας συζητήθηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημαρχείο.

Ως γνωστόν, η Λάρισα, συμμετέχοντας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, θα είναι η πόλη τερματισμού του 4ου ΕΤΑΠ του αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, ενώ ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος θα ξεκινήσει από την Κρήτη στις 27 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στην Ηπειρο την Πρωτομαγιά, ενώ τα πέντε ΕΤΑΠ θα πραγματοποιηθούν σε Κρήτη, Αττική, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Ήπειρο. Η μεγαλη αυτή διοργάνωση θα τύχει ιδιαίτερης προβολής και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από κανάλια παγκόσμιας εμβέλειας και απ’ ευθείας μετάδοση σε 200 χώρες του πλανήτη.

Λάρισα: Συνάντηση εθελοντικών οργανώσεων για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Στην σύσκεψη υπήρξε αναλυτική ενημέρωση από τον επικεφαλής του Γραφείου Δημάρχου κ. Περικλή Καμάρη και άλλα στελέχη του Δήμου Λαρισαίων για τη διοργάνωση και τη συμμετοχή της Λάρισας και κάλεσε τις εθελοντικές οργανώσεις να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη και διεθνούς χαρακτήρα αθλητική αλλά και πολιτιστική εκδήλωση. Οι διαδρομές οι διαδρομές των ΕΤΑΠ, θα ανακοινωθούν επισήμως από την Cycling Greece που αποτελεί τον επίσημο φορέα διοργάνωσης του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, ο οποίος τελεί  υπό την εποπτεία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη.  Υπενθυμίζεται πως ο τερματισμός στην πόλη της Λάρισας και η απονομή των επάθλων το Σάββατο 30 Απριλίου,.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ν. Λάρισας, την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών (ΕΟΔΥΑ), την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κεντρικής Θεσσαλίας, την Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λάρισας, τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας και την ομάδα εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Λάρισας του ΟΚΑΝΑ.

Οι εκπρόσωποι όλων των εθελοντικών οργανώσεων εξέφρασαν τη χαρά τους για την πρόσκληση συμμετοχής τους στη διοργάνωση, ενώ το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν και νέες συναντήσεις τεχνικού χαρακτήρα.

Λάρισα: Συνάντηση εθελοντικών οργανώσεων για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Εξάλλου, για την επιτυχία στην υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος καθοριστική σημασία έχει και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας. Οι φορείς της πόλης , τα σχολεία, οι δημότες καλούνται να συμμετέχουν και να στηρίξουν αυτή την κορυφαία διοργάνωση.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λαρισαίων απευθύνει σε κάθε πολίτη, που επιθυμεί να συμμετάσχει ως εθελοντής στον Ποδηλατικό Γύρο και σε άλλες δράσεις του Δήμου να συμπληρώσουν την Φόρμα Εθελοντή στον ιστότοπο του Δήμου Λαρισαίων:

https://www.larissa.gov.gr ή με κλικ στο

https://www.larissa.gov.gr/el/e-upiresies/thelw-na-prosferw-se-draseis-tou-dimou-larisaiwn




Total
0
Shares
Previous Article
petsas mpeos makri

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα παρουσία της υφυπουργού Παιδείας κ. Ζέττας Μακρή είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος.

Next Article
Επίσκεψη του Κέντρου Κοινότητας Δ. Τεμπών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Λαρισαίων

Επίσκεψη του Κέντρου Κοινότητας Δ. Τεμπών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Λαρισαίων