Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Σύλληψη τριών ανήλικων για κλοπή από κατάστημα

Λάρισα: Σύλληψη τριών ανήλικων ημεδαπών για κλοπή από κατάστημα

Συνελήφθησαν χθες (02-10-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, τρεις ανήλικοι ημεδαποί, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από κατάστημα μία συσκευασία που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα φορτιστή. Η αφαιρεθείσα συσκευασία με το περιεχόμενό της κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Φάρσαλα: Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη χθες (02-10-2017) το βράδυ στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας ανήλικος ημεδαπός, διότι μαζί με άλλους δύο ανήλικους ημεδαπούς συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από εκτός λειτουργίας κατάστημα ειδών οικοδομής, ιδιοκτησίας 83χρονου ημεδαπού, παραβιάζοντας θύρα εισόδου και προξενώντας φθορές στο εσωτερικό του. Επιπλέον, σε βάρος των γονέων των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (02-10-2017) το πρωί στη Λάρισα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λαμίας, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Βόλος: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπού

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στην πόλη του Βόλου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης την (01-09-2017) διέρρηξε οικία 59χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (02-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης (2) ετών και (10) μηνών, για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Βόλος: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών δισκίων και μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (02-10-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, δύο ημεδαπές, ηλικίας 31 και 23 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (17) ναρκωτικά δισκία και μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (02-10-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (02-10-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 78χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης (6) μηνών, για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-10-2017) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης (8) μηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση Βασίλη Τσιάκου - Ευάγγελου Αποστόλου

Next Article

5η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων

Related Posts