Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κυκλικό κόμβο της Νικηταρά

nikitara komvos ergasies

Λάρισα: Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κυκλικό κόμβο της Νικηταρά

  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου
  • Δευτέρα ξεκινάει ανακατασκευή πεζοδρομίων στην 23ης Οκτωβρίου

Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση της περιοχής στον υπο κατασκευή κυκλικό κόμβο στην περιοχή της Νικηταρά, Κύπρου, 28ης Οκτωβρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του μεγάλου έργου «ανακατασκευή οδών Κύπρου – Νικηταρά – Αυξεντίου – 23ης Οκτωβρίου – Βενιζέλου»

Στην περιοχή ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν είναι οι εξής:

  • Για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Κύπρου, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας αριστερά προς την οδό Αμαλίας και θα απαγορεύεται η κίνηση προς τον νέο κυκλικό κόμβο.
  • Για τα οχήματα που κινούνται στην οδό 23ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας δεξιά στην οδό Λάμπρου Κατσώνη και θα απαγορεύεται η κίνηση προς τον νέο κυκλικό κόμβο.

Ξεκινά τη Δευτέρα η ανακατασκευή πεζοδρομίων στην 23ης Οκτωβρίου

Επίσης την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου και μετά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κόμβο, θα αρχίσει η φάση ανακατασκευής των πεζοδρομίων της 23 ης Οκτωβρίου, μέχρι την οδό Λάμπρου Κατσώνη.

Αρχικώς, θα ανακατασκευαστούν τα πεζοδρόμια, στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από τον κυκλικό κόμβο προς την οδό Λ.Κατσώνη.

Για το λόγο αυτό θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με περιορισμό του πλάτους κυκλοφορίας της οδού 23ης Οκτωβρίου (από τον κυκλικό κόμβο έως την οδό Λ. Κατσώνη σε 5,50μ (για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) και ΟΛΙΚΗ απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στο τμήμα αυτό.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν εως τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

nikitara komvos ergasies 1 nikitara komvos ergasies 2 nikitara komvos ergasies 4




Total
0
Shares
Previous Article
Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Οδηγίες και μέτρα προστασίας για τον καύσωνα Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας - Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας - Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Αποτελέσματα εκλογών

Συστάσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας λόγο των προβλέψεων για πολύ υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία για τις επόμενες μέρες

Next Article
pasok kinal logo

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για τον θάνατο του Δημήτρη Αποστολάκη