Λάρισα: Mαταιώνεται το παζάρι και φέτος λόγω πανδημίας

Λάρισα: Mαταιώνεται το παζάρι και φέτος λόγω πανδημίας

Λάρισα: Mαταιώνεται το παζάρι και φέτος λόγω πανδημίας

Παρά την επιθυμία της δημοτικής αρχής να διοργανωθεί φέτος το παζάρι και τη δρομολόγηση των πρώτων σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών από την πλευρά των υπηρεσιών, οι τελευταίες εξελίξεις με την άνοδο των κρουσμάτων και κυρίως οι εκτιμήσεις της Ελληνικής Πολιτείας και της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για έναρξη του νέου κύματος της πανδημίας τις επόμενες εβδομάδες, δεν επιτρέπουν ούτε φέτος τη διεξαγωγή του.

Όπως είναι γνωστό στον χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης, κατά τη διάρκεια του παζαριού συγκεντρώνονται εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες απ΄ όλη τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδας, ενώ είναι δεδομένο ότι δεν είναι δυνατό να εφαρμοστούν αποτελεσματικά μέτρα προστασίας.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, στέκεται με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Λαρισαίους και στους επισκέπτες και θεωρεί πως πρώτιστο μέλημα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, παρά την απώλεια σημαντικών εσόδων που προστίθεται στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση των οικονομικών των Δήμων. Η ματαίωση της φετινής διοργάνωσης αποσκοπεί στην προστασία όλων.

Παράλληλα, και με αυτή την αφορμή ο Δήμος Λαρισαίων απευθύνει και πάλι κάλεσμα για μαζικό εμβολιασμό των πολιτών, αφού αποδεικνύεται ότι αποτελεί το μοναδικό ισχυρό όπλο απέναντι στην πανδημία.


Total
1
Shares
Previous Article
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Οριστικά χωρίς παρουσία θεατών

Next Article

Αποκαταστάσεις υποδομών στον Πύργο Ιθώμης του Δήμου Μουζακίου από τον "Ιανο"


Total
1
Share