Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

 

Λάρισα: Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (13-03-2019) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, μία 32χρονη, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (96) ναρκωτικά δισκία, καθώς και (19) δισκία αγνώστου συνθέσεως.

Λάρισα: Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη χθες (13-03-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 46χρονος, διότι κατελήφθη να καλλιεργεί είκοσι τρία φυτά κάνναβης, ύψους έως (12) εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, από το χώρο της καλλιέργειας, αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη κατασχέθηκαν διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία, καθώς και ένα μαχαίρι.

Τύρναβος: Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (13-03-2019) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 51χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούν τρεις αποφάσεις δικαστηρίων και συγκεκριμένα μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας και μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της κλοπής και της απόπειρας κλοπής.

Γραφείο Ενημέρωσης ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article
O Αρχ. Λαογρ. Πολ. Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

O Αρχ. Λαογρ. Πολ. Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Next Article
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Ράγκου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Ράγκου

Related Posts