Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Διπλή απάτη με το ίδιο θύμα – Άρπαξαν από τον τραπεζικό του λογαριασμό συνολικά σχεδόν 3.000 ευρώ

apates 1

Λάρισα: Διπλή απάτη με το ίδιο θύμα – Άρπαξαν από τον τραπεζικό του λογαριασμό συνολικά σχεδόν 3.000 ευρώ

Έχουν αποθρασυνθεί πλέον οι απατεώνες που επικοινωνούν με επιχειρηματίες με το πρόσχημα της αγοράς προϊόντων και τους πείθουν να πληρώσουν μέσω τραπεζικής εφαρμογής, ξαφρίζοντας χρήματα από τους λογαριασμούς τους. Στην τελευταία περίπτωση στη Λάρισα, πάντως, δεν αρκέστηκαν σε μια απάτη, αλλά εξαπάτησαν το θύμα εις διπλούν!

Οι δράστες είχαν επικοινωνήσει αρχικά το μεσημέρι της 8ης Απριλίου με την επιχείρηση εμπορίας προϊόντων ενός συγγενικού προσώπου του θύματος και έπειτα με τον ίδιο, στον οποίο είπαν ότι είχαν συμφωνήσει να πληρώσουν για την αγορά των προϊόντων μέσω τραπεζικής εφαρμογής. Έτσι, απέσπασαν το ποσό των 200 ευρώ από τον λογαριασμό του. Όμως, δεν τους φάνηκαν αρκετά και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το θύμα, δήθεν για να ζητήσουν συγνώμη για το  λάθος!

Στη συνέχεια, του ζήτησαν τους κωδικούς του e-banking του για να επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά τον εξαπάτησαν ξανά, μεταφέροντας σε άλλον τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 2.710 ευρώ! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός Έλληνα και ενός άγνωστου συνεργού του, η έρευνα για την ταυτοποίηση του οποίου συνεχίζεται.




Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Τα θέματα

Next Article
Οδύσσεια για 60χρονη στο Βόλο: Την τσίμπησε οχιά στο χέρι και η εφημερεύουσα γιατρός της ζήτησε εξηγήσεις

Οδύσσεια για 60χρονη στο Βόλο: Την τσίμπησε οχιά στο χέρι και η εφημερεύουσα γιατρός της ζήτησε εξηγήσεις

Related Posts