Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα: Διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Λάρισα: Διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ - Διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA στους Δήμους της ΠΕ Καρδίτσας - Ξεκινά από τη Δευτέρα η διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA

Λάρισα: Διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ», την Παρασκευή 01/12 και ώρες 10:00-13:00, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας.

Η ενημέρωση θα γίνει με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τηλέφωνα των δικαιούχων.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι άτομα και οικογένειες, δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Για την συγκεκριμένη διανομή, λόγω πολύ μικρής διαθεσιμότητας των εναπομεινάντων προϊόντων της αποθήκης έχουν επιλεγεί ως ωφελούμενοι  οικογένειες με πέντε (5)  μέλη και άνω.

Στη συγκεκριμένη διανομή, ωφελούμενα νοικοκυριά είναι 45

Θα διανεμηθούν, ξηρά, νωπά και  προϊόντα Β.Υ.Σ (απορρυπαντικά κλπ).

Τα εν λόγω προϊόντα θα διανέμονται συσκευασμένα σε κιβώτια με ειδική σήμανση του προγράμματος.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΕΕΕ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα)  ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης τω ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη ης αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν Ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων

Οι ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στην προκαθορισμένη ημέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS.

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών  αγαθών,συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα τα οποία στοχεύουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας. Συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου για την ανακούφιση των χειρότερων μορφών της φτώχειας ,προάγει την κοινωνική συνοχή και ως εκ τούτου συνεισφέρει στον στόχο της εξάλειψης της φτώχειας και συγκεκριμένα στη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Πληροφορίες στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων. Υπεύθυνοι  υπάλληλοι: Μπουχώρη Αντιγόνη, Ριζούλη Αναστασία,τηλ.2410680243,

Στραβογιάννη Παναγιώτα,τηλ.2410680220.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Εργασίες βελτίωσης για 20 Γήπεδα του Δήμου Καρδίτσας και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Εργασίες βελτίωσης για 20 Γήπεδα του Δήμου Καρδίτσας και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Επόμενο άρθρο
Η ταινία «Φόνισσα» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Η ταινία «Φόνισσα» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας