Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λαπόρτα: “‘Όλα πάνε καλά με την ανανέωση του Μέσι”

laporta barcelona1

Ο Τζουάν Λαπόρτα εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφορικά με την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι, καθώς σε δηλώσεις του τόνισε ότι όλα πάνε καλά και ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τζουάν Λαπόρτα λίγο πριν μπει στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι, με τον πρόεδρο των “μπλαουγκράνα” να αναφέρει λιτά ότι “όλα πάνε καλά με την ανανέωση του Μέσι”, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού έληξε την 1η Ιουλίου, με την Παρί Σεν Ζερμέν να του καταθέτει πρόταση, ενώ για τον Αργεντινό σούπερ σταρ ενδιαφέρθηκε και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Μέσι με την εθνική Αργεντινής για το Copa America.

Ο Μέσι επιθυμεί να ανανεώσει στους Καταλανούς, αν και το περασμένο καλοκαίρι ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Το μόνο εμπόδιο στη συγκεκριμένη ιστορία είναι το FFP.

Οι “μπλαουγκράνα” υποχρεούνται να μειώσουν το μπάτζετ τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να θέτουν προς πώληση αρκετούς ποδοσφαιριστές, ώστε να ικανοποιηθεί ο Μέσι και στο οικονομικό κομμάτι και να παραμείνει στην ομάδα.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Ziogas Mixail 800x500 1

40ήμερο μνημόσυνο Μιχαήλ Ζιώγα

Next Article
zlatan1

Παναθηναϊκός: Οριστικοποιήθηκε το φιλικό με τη Μίλαν στις 14 Αυγούστου