Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λαμπερή πρωτοχρονιάτικη ποδηλατάδα στα Τρίκαλα

podilatada Trikala 1

Λαμπερή πρωτοχρονιάτικη ποδηλατάδα στα Τρίκαλα

Με ποδήλατα και σκουφάκια του Αη Βασίλη, πολύ κέφι και… όρεξη για βόλτα, η πρωτοχρονιάτικη ποδηλατάδα πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα λίγο πριν την είσοδο του νέου χρόνου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022 με αφετηρία την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε συμμετέχοντες και συμμετέχουσες. Ακολουθώντας διαδρομή δίπλα από τον γιορτινά φωτισμένο Ληθαίο ποταμό και μέσω κεντρικών οδών, οι συμμετέχοντες/ουσες έφτασαν στον Μύλο των Ξωτικών.

Εκεί, οι επισκέπτες/τριες και οι ποδηλάτες/ισσες (με συμμετοχή και από την Κάλυμνο!) φωτογραφήθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας της Χριστουγέννων, περιηγήθηκαν στον πανέμορφο Μύλο, συνάντησαν την Αλίκη, τον Τρελοκαπελά και όλους τους χαρακτήρες της φετινής διοργάνωσης, ενώ παρακολούθησαν και τις συναυλίες που, όπως κάθε ημέρα, πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική σκηνή.

Από τον Δήμο Τρικκαίων ποδηλάτισαν ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας και η τ. αντιδήμαρχος Εφη Λεβέντη, ενώ τςι συμβουλές του έδωσε ο πρωταθλητής ποδηλασίας, ο τρικαλινός Στέλιος Βάσκος.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
Total
0
Shares
Previous Article
Kalogiannis Dimarxos Larisas

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη

Next Article
Skalkos Agorastos Triantopoulos

Οκτώ νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 24,8 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών