Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λαμπερή επίδειξη μόδας με παρέα το νερό Θεόνη

Στην εντυπωσιακή επίδειξη μόδας της Ελληνίδας σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα συμμετείχε ως χορηγός το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Coco-Mat Hotel Athens, στο Κολωνάκι.

Στη μαγευτική εκδήλωση, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Coco-Mat Greece, η γνωστή σχεδιάστρια παρουσίασε τη σειρά ενδυμάτων της Ioanna Kourbela Basics, για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες δημιουργίες της διεθνώς καταξιωμένης ταλαντούχας σχεδιάστριας για τη σεζόν που έρχεται, πίνοντας Φυσικό Μεταλλικό Νερό  ΘΕΟΝΗ και απολαμβάνοντας μια μοναδική βραδιά μόδας σε Coco-Mat σκηνικό.

cocomat-%ce%b8%ce%b5%cf%8c%ce%bd%ce%b7

cocomat-%ce%b8%ce%b5%cf%8c%ce%bd%ce%b7-2

ioannakourbela-_cocomat1

ioannakourbela_cocomat13


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com, S: www.theoni-water.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Έγγραφο στον Υπουργό Γεωργίας από το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό

Next Article

Ενημέρωση για το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης του Δήμου Καρδίτσας