Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λ. Πλαστήρα: Kazarma Music Festival – Μουσική γιορτή για νέα ταλέντα

Για 5η συνεχή χρονιά και για πέντε βραδιές, πλάι σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης, κάτω από τον έναστρο ουρανό ετοιμάστηκαν μαγικές στιγμές με ζωντανή μουσική από νέα ταλέντα στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa. Καθημερινά από αύριο, Τετάρτη 3 Αυγούστου, μέχρι και την Κυριακή 7 Αυγούστου ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Κάθε χρόνο, ο νικητής ή η νικήτρια κερδίζουν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι γραμμένο από γνωστούς δημιουργούς, για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Μέχρι στιγμής οι δημιουργοί που συμμετείχαν στο Kazarma music Festival και έγραψαν τραγούδια για τους νικητές είναι: Στάμος Σέμσης, Γιώργος Παυριανός, Τάκης Μπουγάς, Ρεβέκκα Ρούσση και Αντρέας Λάμπρου. Φέτος το τραγούδι θα γράψουν η Σοφία Βόσσου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής, αλλά θα τραγουδήσουν κιόλας σε δύο ξεχωριστές βραδιές.

Παράλληλα κάθε βράδυ και ένα διαφορετικό μουσικό show από νέους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους. Θέλουμε να υποστηρίξουμε όλα τα νέα ταλέντα: Ερασμία Μάνου, Γιάννης Αλεξάκης, Έλενα Ζανταρίδου & the Vinyls, Μαρία Βελεσιώτη, Στέφανος Κάκκος και ο νεαρός Ελληνο-Καναδός τραγουδιστής Δημήτρης Κοσμόπουλος, που θα κάνει την πρώτη, την παρθενική του εμφάνιση στο Kazarma.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμητρα/Απόλλων: Πιο νεανική δε γίνεται.

Next Article

 «1η Συνάντηση Καλλιτεχνών Παραδοσιακής Μουσικής»

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…