Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυπελούχος ΕΠΣΚ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο ΑΟ Σελλάνων

 

Άξιος κυπελλούχος ΕΠΣΚ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο ΑΟ Σελλάνων, καθώς επικράτησε με σκόρ 4-0 του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Η ποιότητα της ομάδας του Προαστίου έκανε τη διαφορά στον τελικό, αφού εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Όλα ουσιαστικά κρίθηκαν στο πρώτο 20λεπτο όταν ο ΑΟ Σελλάνων προηγήθηκε με 2-0,ενώ στο ημίχρονο το σκόρ είχε διαμορφωθεί στο 3-0 μπροστά σε περίπου 2000 θεατές, αναμεσά τους, φίλαθλοι των δύο φιναλίστ, παράγοντες Σωματείων της ΕΠΣΚ, προπονητές, ποδοσφαιριστές, αθλητικούς και πολιτικούς εκπροσώπους, επικράτησε τελικά με 4-0 χωρίς μάλιστα να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Ο τελικός συγκέντρωσε δίκαια το ενδιαφέρον και τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού της περιοχής με εορταστική διάθεση τόσο από τη διοργανώτρια αρχή, όσο και από τις ομάδες και όλους όσους συνετέλεσαν στο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Στη πεντηκοστή επέτειο της Καρδιτσιώτικης Ένωσης, ο 42ος τελικός είχε έντονο φιλανθρωπικό ενδιαφέρον, αφού έσοδα διατέθηκαν για το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» που είχε τοποθετήσει από νωρίς δύο κιόσκια στην είσοδο του ΔΑΚ της Καρδίτσας.

Πρίν τη σέντρα του αγώνα, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μεταξύ της Μεικτής ομάδας Παίδων και του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος υποδομής του ΑΟ Σελλάνων, ενώ στην ανάπαυλα αγωνίστηκαν σε αντίστοιχου χαρακτήρα παιχνίδι διάρκειας 10 λεπτών, το οποίο διαιτήτευσαν με επιτυχία οι διαιτητές της ΕΠΣΚ, Έλενα Ανδρέου, Χριστίνα Αντωνίου, Μαρία Καλυβιώτη.

Επίσης πριν το εναρκτήριο λάκτισμα τιμήθηκε η μνήμη του Ανδρέα Γεωργίου, επί σειρά ετών νομικού συμβούλου της ΕΠΣΚ Καρδίτσας, παλαιού προέδρου της Αναγέννησης και διαχρονικού υπηρέτη του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου, με αναμνηστική πλακέτα που παρέλαβε η σύζυγός του αγκαλιά με το γιό του εκλιπόντος μέσα σε συγκινησιακό κλίμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΟ Σελλάνων έφτασε δίκαια στο τελικό αποτέλεσμα και μάλιστα δίχως να ανεβάσει ”στροφές”.

Οι τροπαιούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του και πληθωρικότητα κατάφεραν στο δημιουργικό τους παιχνίδι να βρούν εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο ΑΟ Σελλάνων ευτύχησε να προηγηθεί όταν στο 9′ ο Κοντός μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Βουκομάνοβιτς από τα δεξιά, έγινε δέκτης της μπάλας σούταρε, με τον Τριανταφύλλου να αποκρούσει και στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα να προσκρούσει δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι για να τη στείλει στα δίχτυα στην επαναφορά ο Παπαδημητρόπουλος.

Στο 19′ ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Μπουρνάκα, όταν ο Κοντός με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στη περιοχή, ανατράπηκε από τον Τζιλό, με τον διαιτητή Τίκα να καταλογίζει πέναλτι. Ο Κοντός το εκτέλεσε α λα Πανένκα με σκαφτό σούτ, ”γράφοντας” το 2-0!.

Στο 35′ η ομάδα του Προαστίου έκανε τρία τα τερματά της και πάλι από την ”άσπρη βούλα”. Αυτή τη φορά ο Μπακρατσάς από τα δεξιά σέντραρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουλοκτσή μέσα στην περιοχή και έτσι είχαμε τη δεύτερη παράβαση και υπόδειξη γιά πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βουκομάνοβιτς αυτή τη φορά που έστειλε στην αντίθετη γωνία τον Τριανταφύλλου για το 3-0.

Στο 75′ ο Βουκομάνοβιτς βρήκε εκτεθειμένη την άμυνα του Απόλλωνα μετά από διώξιμο του Διπλάρη και έτσι πετάχτηκε πιό γρήγορα απ’όλους, βγήκε σε θέση τετ α τετ, ντρίμπλαρε και τον Τριανταφύλλου για να πλασάρει σε κενή εστία για το 4-0.

Συνθέσεις

Α.Ο.Σελλάνων [Ι.Μπουρνάκας]: Λέμπας, Μετούσι, Διπλάρης, Αρχοντής, Γιαγιάκος, [46’Χάδιαρης], Θεοδωρόπουλος, Μάττας, Παπαδημητρόπουλος, [63’Μπαλαμπάνος], Μπακρατσάς, Κοντός, Βουκομάνοβιτς [78′ Παπαδημητρίου]

Απόλλων Μακρυχωρίου [Β.Καραγιάννης]: Τριανταφύλλου,Κουλακτσής, Δ.Τεντολούρης, [76′ Αναγνωστόπουλος], Τζιλός [86′ Φ.Αργυρόπουλος], Ισούφης, Κοντοβάς, Αλ. Κρανιώτης, Απ.Τεντολούρης, Κατσιγιάννης [66’Τσιάκος], Κόκκινος, Φουντούνας, [46′ Κ.Κρανιώτης].

πηγή: Πρωϊνός Τύπος




Total
0
Shares
Previous Article

Αλλαγή ώρας: Πότε και γιατί αλλάζει η ώρα

Next Article

1ο Thessaly Wine Festival στη Λάρισα

Related Posts