Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κύπελλο ΕΠΣΚ: ΑΟ Αγναντερού – ΑΟ Σελλάνων 0-2 (φωτο-video)

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Αγναντερού (φωτο-video)

 

Στο Αγναντερό διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (7/3) ο επαναληπτικός του ημιτελικού Κυπέλλου ΕΠΣΚ 2018-19, μεταξύ ΑΟ Αγναντερού και ΑΟ Σελλάνων. Να θυμίσουμε πως ο πρώτος αγώνας είχε λήξει με σκορ 2-1 για τον ΑΟ Σελλάνων.

Στον επαναληπτικό η ομάδα του Προαστίου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τη νίκη (0-2) και παράλληλα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου θα συναντήσει τον Αστέρα.

Λίγο πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 34′ ο Κοντός με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-1, κάνοντας πιο δύσκολη την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του Αγναντερού.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ για να μπουν στην διεκδίκηση της πρόκρισης, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και κράτησαν το μηδέν.

Στο 82′ και ενώ η ομάδα του ΑΟ Αγναντερού πίεζε, σε μία αντεπίθεση ο Τζέκος πλάσαρε τον Λαφαζάνη, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στο σώμα του τερματοφύλακα του ΑΟΑ για να καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 για τον ΑΟ Σελλάνων.

Το 0-2 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα, χαρίζοντας την πρόκριση στον ΑΟΣ που με δύο νίκες θα βρεθεί για ακόμη μια χρονιά στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Συνθέσεις:

ΑΟ Αγναντερού (Χρήστος Μπατζιάς): Λαφαζάνης, Καρτσάνας, Γρατσάνης, Βλάστος, Κακαΐτσας, Κεχαγιάς, Γκαρνάρας, Μαγαλιός, Στάμος, Μπαρμπαρούσης, Τζιβέλης.

ΑΟ Σελλάνων (Στέφανος Ξηροφώτος): Ράντος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Χάδιαρης, Τσιρογιάννης, Μπιτέλης, Τζέκος, Κοντός, Συράκος.




Total
0
Shares
Previous Article

Φάνης Στάθης: Η Ελένη Ρούσσα-Μάγγου, Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ», στο συνδυασμό μας!

Next Article
«Ενεργειακή» συνεργασία Δήμου Τρικκαίων - Επιμελητηρίου

«Ενεργειακή» συνεργασία Δήμου Τρικκαίων - Επιμελητηρίου