Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τρίτη (16/3) η κλήρωση των ημιτελικών

kupello tropaio1

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαρτίου (13:00) αντί της Παρασκευής (19/3).

Αλλαγή στην ημερομηνία της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαρτίου (13:00) αντί της Παρασκευής (19/3).

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 6-8 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς τρεις εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 27, 28 ή 29 Απριλίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κυπέλλου Ελλάδας:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr”.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Σημαντικές οι ζημιές από το σεισμό στο δημοτικό σχολείο της Τ.Κ Κοσκινά

Καρδίτσα: Κλειστά την Τρίτη τρία Δημοτικά Σχολεία και δύο γυμνάσια για προληπτικούς λόγους

Next Article
Επανεκκίνηση για γυμνάσια και λύκεια μέχρι τέλος Μαρτίου – Τι γίνεται με την εστίαση

Επανεκκίνηση για γυμνάσια και λύκεια μέχρι τέλος Μαρτίου – Τι γίνεται με την εστίαση

Related Posts