Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Kυνήγι τρούφας στα Μετέωρα

Truffle

ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΟΥΦΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

1 & 2 Μαρτίου τα πρώτα κυνήγια για μεμονωμένους επισκέπτες

Την 1η Μαρτίου ξεκινά φέτος το Κυνήγι Τρούφας στην περιοχή των Μετεώρων, που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Η περίοδος είναι από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, ενώ η διάρκεια όλης της δραστηριότητας είναι περίπου τρεις ώρες. Εκτός των οργανωμένων γκρουπ, δίνεται η δυνατότητα και σε μεμονωμένους επισκέπτες να συμμετέχουν, με τα πρώτα κυνήγια γι’ αυτούς να γίνονται 1 & 2 Μαρτίου.

Ο τρουφοκυνηγός με τα τρουφόσκυλά του, σας περιμένει μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος, βρίσκει με τη βοήθεια σκύλων τις τρούφες, τα πανάκριβα αυτά υπόγεια μανιτάρια, τα οποία στη συνέχεια ο σεφ, πάντα μέσα στο δάσος, τα μετατρέπει σε μία εκπληκτική τρουφομακαρονάδα, που απολαμβάνουν οι επισκέπτες.

Εντωμεταξύ, μέχρι να ετοιμαστεί η μακαρονάδα, κάνουν γευσιγνωσία μανιταριών και απολαμβάνουν την μαγεία της φύσης, με ένα ποτήρι τοπικό κρασί.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία στο δάσος ολοκληρώνεται, οι επισκέπτες μεταφέρονται στο Μουσείο, όπου ξεναγούνται, μαθαίνουν ακόμα περισσότερα για τα μανιτάρια και την τρούφα, και μπορούν να προμηθευτούν και να επιλέξουν ανάμεσα σε 70 προϊόντα μανιταριών που έχει δημιουργήσει το Μουσείο.

Αυτή η τρίωρη δραστηριότητα, αποτελεί μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα δυνατότητα που προσφέρεται στους επισκέπτες της περιοχής. Μία εκπληκτική εμπειρία, μέσα στη φύση, που σε μυεί με απόλυτο τρόπο στα μυστικά του περιζήτητου αυτού καρπού.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2432024959 ή στο info@meteoramuseum.gr, αλλά και στα site www.meteoramuseum.gr και www.trufflehunting.net.

Για το βίντεο πατήστε εδώ: TRUFFLE HUNT AT METEORA trailer – YouTube

 

Truffle Hunting Meteora

Truffle

Truffle Hunting Meteora11

Truffle Hunting Meteora111

 




Total
0
Shares
Previous Article
apokries

Αποκριάτικες εκδηλώσεις με ξεχωριστό χρώμα από το Δήμο Καρδίτσας

Next Article
astynomika metra troxaia

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας

Related Posts