Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακίου – Προσφορά στις άπορες οικογένειες

Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακίου - Προσφορά στις άπορες οικογένειες

Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακίου – Προσφορά στις άπορες οικογένειες – Πάσχα 2020

Γνωρίζουμε ότι διανύουμε μια κατάσταση κρίσης και όπως κάθε κρίση έχει αρχή, μέση και τέλος. Μετά τη καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο.

Οι άνθρωποι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύσκολες καταστάσεις ενωμένοι και να πορευτούμε με ψυχική υγεία, ευεξία και αγάπη, για τον συνάνθρωπο μας.

Ας προσφέρουμε ο καθένας μας ατομικά ότι μπορούμε, ακόμη και το παραμικρό είναι μια τεράστια βοήθεια σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Τώρα μάθαμε να ξεχωρίζουμε τι θα πει υγεία και τι θα πει  αρρώστια, τι θα πει μοναξιά και τι θα πει συντροφιά. Η κρίση είναι λοιπόν μια ευκαιρία να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, να γίνουμε πιο άνθρωποι.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μουζακιου, προσέφερε αγριόχοιρο για να διανεμηθεί στις άπορες οικογένειες του τόπου μας, μέσω του κοινωνικού λειτουργού του Κέντρου Υγείας Μουζακιου, κ. Καβάλα Δημήτριο, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ, όπως ευχαριστούμε θερμά και τις ευαισθητοποιημένες ομάδες Κυνηγών που ακούσανε στο κάλεσμα μας. Την ομάδα του Λάμπρου Γιώτη, του Πλαϊνού Κυριάκου και τον Καραβίδα Άρη.

Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ από όλες τις πλευρές και για όλο τον ΚΟΣΜΟ.

Ο Προέδρος

Καπούλας Κωνσταντίνος




Total
0
Shares
Previous Article
efxes pasxa 2020

Πασχαλινές ευχές από το mouzakinews.gr

Next Article
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ"

Παντοπωλείο "Η Γειτονιά" στο Μουζάκι Καρδίτσας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…