Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτοστρώσεων εντός του Μουζακίου μέχρι την Παρασκευή 20/11

ergasies asfaltostrwseis kentro Mouzakiou

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, αποφασίστηκε:

  • Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη του Μουζακίου στις οδούς α) στην οδό Αντ. Βασιλείου από ύψος της πλατείας μέχρι τη συμβολή με την οδό Αγ. Γεωργίου και β) στην οδό Γ. Καραϊσκακη από το ύψος του Δημαρχείου μέχρι την συμβολή με την οδό Αντ. Βασιλείου, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται κατά τις ώρες 07:00 – 15:00 καθημερινά έως την Παρασκευή 20/11.
  • Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη του Μουζακίου στις οδούς α) ΑΝΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στο ύψος του Ι.Ν. των Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος της πλατείας και β) ΑΝΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, από την συμβολή με την οδό Αγ. Γεωργίου έως τον κόμβο της εξόδου προς Αργιθέα, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται κατά τις ώρες 07:00 – 15:00 καθημερινά έως την Παρασκευή 20/11.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από τις πλησιέστερους οδούς και από τις διασταυρώσεις που επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.
  • Η εργοταξιακή σήμανση και ο φωτισμός θα παραμένουν και τις ώρες που δε γίνονται εργασίες καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Το Α.Τ. Μουζακίου, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.
  • Η παρούσα είναι προσωρινή και ισχύει μόνο για το ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.
  • Οι παραβάτες της παρούσης, θα διώκονται και θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Η εκτέλεση της παρούσης ανατίθεται στο Α.Τ. Μουζακίου.
  • Το Α.Τ. Μουζακίου, στο οποίο αποστέλλεται η παρούσα, παρακαλείται για την επίδοση δημοσίευσή της, για την ανακοίνωση στον αιτούντα των υποχρεώσεών του, που απορρέουν από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις, ως και για την επίβλεψη υλοποίησής τους.



Total
0
Shares
Previous Article
spyroslappas syriza 656

Το Πολυτεχνείο ζει και θα ζει στους αιώνες

Next Article
Τηλεφωνική επικοινωνία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο

Τηλεφωνική επικοινωνία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο