Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στις Μικροθήβες Μαγνησίας, από σήμερα Παρασκευή (22-01-2016) και ώρα 13.45΄και μέχρι την απομάκρυνση των σταθμευμένων γεωργικών ελκυστήρων, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αερογέφυρα του κόμβου Μικροθηβών Μαγνησίας (χ/θ 295+700) της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Όλα τα οχήματα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Μικροθηβών Μαγνησίας (έξοδος προς Βόλο) και μέσω της Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Μικροθηβών Μαγνησίας (είσοδος για Θεσσαλονίκη).

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Όλα τα οχήματα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Μικροθηβών Μαγνησίας (έξοδος για Βόλο και Φάρσαλα) και μέσω της Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Μικροθηβών Μαγνησίας (είσοδος για Αθήνα).

Παρακαλούμε τους φίλους οδηγούς, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Μαγνησίας: 24220 -21275, 24210-76929.

Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων
ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Συνάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό

Επόμενο άρθρο

ΕΠΑΜ: Πατριωτικό καθήκον οι μαζικές κινητοποιήσεις του λαού μας