Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες φυσικού αερίου εντός του Μουζακίου μέχρι την Παρασκευή 29/01

ΕΣ Μουζακίου: Αίτημα για άμεση επανασύνδεση του δρόμου μπροστά από το Δημαρχείο με τον περιφερειακό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες φυσικού αερίου εντός του Μουζακίου μέχρι την Παρασκευή 29/01 

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, αποφασίστηκε:

– Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη του Μουζακίου και συγκεκριμένα στις κάτωθι οδούς:

α) ΙΘΩΜΗΣ , μεταξύ των οδών Αγίας Σωτήρας και Μ. Μπότσαρη, β) Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ, μεταξύ των οδών Παρθενώνος και Ιθώμης, γ) Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ μεταξύ των οδών Σαλαμίνος και Ολύμπου, δ) ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ , μεταξύ των οδών Αγίας Σωτήρας και Πίνδου, ε) ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ μεταξύ των οδών Μ. Μπότσαρη και Αγίας Σωτήρας και στ) ΙΚΑΡΟΥ, μεταξύ των οδών Δαβάκη και Κύπρου για την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου, για ίο χρονικό διάστημα από 27/01 έως και 29-01-2021, κατά ας ώρες 07:30 έως 15:30.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από τις πλησιέστερους οδούς και από τις διασταυρώσεις που επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.

  • Η εργοταξιακή σήμανση και ο φωτισμός θα παραμένουν και τις ώρες που δε γίνονται εργασίες καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Το Α.Τ. Μουζακίου, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.
  • Η παρούσα είναι προσωρινή και ισχύει πόνο για το ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.
  • Οι παραβάτες της παρούσης, θα διώκονται και θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Η εκτέλεση της παρούσης ανατίθεται στο Α.Τ. Μουζακίου.
  • Το Α.Τ. Μουζακίου, στο οποίο αποστέλλεται η παρούσα, παρακαλείται για την επίδοση – δημοσίευσή της, για την ανακοίνωση στον αιτούντα των υποχρεώσεων του, που απορρέουν από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις, ως και για την επίβλεψη υλοποίησής τους.



Total
0
Shares
Previous Article
ksinopoulou Trikala

Μήνυμα Δ/ντριας ΔΕ Τρικάλων Ξυνοπούλου Ελένης για την ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος

Next Article
syriza logo new

Η απλή μέθοδος των... αλλαγών... δεν είναι και τόσο απλή!