Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κυκλοφορεί και διανέμεται δωρεάν το 1ο τεύχος της μηνιαίας εφημερίδας ΑΡΓΙΘΕΑ

efimerida Argithea eksofyllo

Κυκλοφορεί και διανέμεται δωρεάν το 1ο τεύχος της μηνιαίας εφημερίδας ΑΡΓΙΘΕΑ

Είναι η εκδοτική προσπάθεια επαγγελματιών δημοσιογράφων που φιλοδοξούν να αποτυπώνουν και να παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό τις ομορφιές και τα προβλήματα ενός ιδιαίτερου τόπου, της Αργιθέας.Κυρίως όμως, την αναζήτηση των ανθρώπων της ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Στο πρώτο τεύχος ξεχωρίζουν:

-Η αποκλειστική συνέντευξη της χρυσής πρωταθλήτριας της Καρδίτσας, της Αντιγόνης Ντισμπριώτη, που έλκει την καταγωγή της από την Αργιθέα.

-Άρθρο του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για τις λύσεις που πρέπει να εισφέρουν για τις ορεινές περιοχές η κεντρική διοίκηση και η αυτοδιοίκηση.

-Ένα πρώτο οδοιπορικό στα ερημοτόπια της Αργιθέας με «ξεναγό» τη μνήμη.

-Ρεπορτάζ και παρασκήνιο από τη Δημοτική επικαιρότητα.

Καλή ανάγνωση!

Διαβάστε την εφημερίδα «ΑΡΓΙΘΕΑ»

cover argithea efimerida




Total
0
Shares
Previous Article
Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου προς την εταιρεία «ΘΕΟΝΗ»

Ευχαριστήριο μήνυμα της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου

Next Article
Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Τρεις (3) υποτροφίες σε τέκνα επιχειρηματιών-μελών του Επιμελητηρίου Καρδίτσας