Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κρίσιμο ματς απέναντι στο Παγκράτι για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Κρίσιμο ματς απέναντι στο Παγκράτι για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Συνέχεια στο σερί θέλει ο ΑΣΚ

Κρίσιμο παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό του Μετς, δοκιμάζεται με αντίπαλο το Παγκράτι.

Το πρωτάθλημα της Α2 ξεκίνησε με τεράστιο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό και είναι χαρακτηριστικό, πως μετά από δυο αγωνιστικές, μόλις τρεις ομάδες δεν έχουν γνωρίσει την ήττα!!! Ανάμεσά τους και ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας που μετρά 2-0 και θέλει να διευρύνει αυτό το μικρό σερί και στο Παγκράτι. Η αποστολή θα είναι δύσκολη, αφού οι «ροσονέρι» της Αθήνας είναι μια παραδοσιακή δύναμη της Α2 και ειδικά στην έδρα τους είναι πάντοτε πολύ ανταγωνιστικοί.

Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε χωρίς προβλήματα και εκτός απροόπτου, ο ΑΣΚ θα παραταχθεί στο παιχνίδι με πλήρη σύνθεση. Το ματς μάλιστα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, μιας και ο Δημήτρης Λιόγας επιστρέφει στο Μετς ως αντίπαλος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Ντράσκοβιτς και Πεφάνη, που στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα του Παγκρατίου. 

Ζωντανά ο αγώνας από το telesport.gr

Σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση ο αγώνας του Σαββάτου στις 5 μ.μ. από το telesport.gr. Μπείτε στο https://telesport.gr/live1/ και παρακολουθήστε ζωντανά τον κρίσιμο αγώνα. 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Μιλούν οι έδρες στην προϊστορία

4 φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο ομάδες στο παρελθόν με απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια, στα οποία πάντοτε οι γηπεδούχοι είναι εκείνοι που παίρνουν τη νίκη.

Το πρώτο ματς, έγινε στις 5 Οκτωβρίου 2019 και μάλιστα, ήταν ο τελευταίος αγώνας που έδωσε ο ΑΣΚ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ, πριν μετακομίσει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Αποτέλεσμα 87-77 υπέρ των «κυανόλευκων», με 15π.-11 ριμπ. του Δημήτρη Γράβα και 22π. με 5 τρίποντα του Τριανταφύλλου, ενώ ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς -σήμερα παίκτης του ΑΣΚ- είχε για το Παγκράτι 22 π. με 6 ριμπάουντ.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2020, με προπονητή το Δημήτρη Λιόγα πλέον, το Παγκράτι επικράτησε με 70-66 στο Μετς με τον Τζιβελέκα να σκοράρει 16 και τον Ντράσκοβιτς να μετρά 8 πόντους και 17 ριμπάουντ. Από τον ΑΣΚ, ξεχώρισε ο Γράβας με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Την περυσινή σεζόν, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με το πρώτο ματς να γίνεται στις 5 Μαϊου 2021 στην Καρδίτσα. Νικητής ο ΑΣΚ με σκορ 85-64, σε ένα παιχνίδι που ο Νίκος Κακλαμάνος είχε 30 πόντους με 7 τρίποντα, 17 πόντους και 7 ριμπάουντ ο Παπαρέγκας για την ομάδα της Καρδίτσας, ενώ από το Παγκράτι ξεχώρισε ο Δόξας, με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Στις 9 Ιουνίου 2021, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Μετς, με το Παγκράτι να επικρατεί με 87-75 και το Δόξα να σημειώνει 24 πόντους με 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ονάσογλου πρόσθεσε 16. Από τον ΑΣΚ, από 14 πόντους είχαν οι Καρράς, Κακλαμάνος και Βαβάτσικος.




Total
0
Shares
Previous Article
ΕΠΣ Καρδίτσας: Το πρόγραμμα αγώνων

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Το πρόγραμμα των αγώνων 30-31/10 και 4/11 (Αναβληθέντων)

Next Article
Χειμερινή ώρα: Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου

Χειμερινή ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής – Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.