Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κρίσιμη εβδομάδα στην Παναχαϊκή

panaxaiki

Οι ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γιώργου Μπάρλου, που τον θέλουν να βρίσκεται στο Καστέλι Ηρακλείου όπου κατασκευάζεται ένα από τα πιο σύγχρονα αεροδρόμια της Ευρώπης, έχουν φέρει πίσω τα θέματα της «κοκκινόμαυρης» ομάδας.

Σύμφωνα όμως με ασφαλείς πληροφορίες της «Match», επ’ ουδενί δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του ιδίου από την ΠΑΕ, αντίθετα η εβδομάδα που έρχεται θεωρείται πάρα πολύ κρίσιμη για το μέλλον της Παναχαϊκής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Και το λέμε τούτο, διότι, μπορεί να… άφησε για λίγες ημέρες την Αχαϊκή πρωτεύουσα και την «κοκκινόμαυρη» ομάδα, αλλά από σήμερα, όπως δείχνουν τα πράγματα θα… σηκώσει μανίκια και θα ασχοληθεί με τα της Παναχαϊκής

«Το νερό στο αυλάκι»

Η αρχή θα γίνει αφενός με τις εξοφλήσεις υπολοίπων που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα (οι προπονήσεις έχουν τελειώσει και οι μη πατρινοί αποχώρησαν), έπειτα, θα κληθούν οι ποδοσφαιριστές σε κατ’ ιδίαν ραντεβού ή ακόμη και δύο – δυο για να συζητήσουν μαζί του για το θέμα ανανέωσης ή μη των συμβολαίων τους (θα επιδιωχθεί οι παίκτες που προσέφεραν, να παραμείνουν στην ομάδα, ώστε να θωρακιστεί το ρόστερ σε περίπτωση μη αδειοδότησης) και αφού ολοκληρωθούν όλα αυτά τα θέματα, σειρά θα πάρει η υπόθεση του προπονητή.

Ήδη ο Γιώργος Μπάρλος, έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον τεχνικό Χρήστο Καραπίτσο, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Παναχαϊκή της περιόδου 2021-2022 θα είναι σαφώς αλλαγμένη -σε σχέση με τη φετινή χρονιάαφού θα την πλαισιώσουν άνθρωποι, που θα έχει επιλέξει ο ίδιος.

Και αφού ολοκληρωθούν όλα αυτά, τότε είναι πολύ πιθανό να ανοίξει τα χαρτιά του, σε συνέντευξη Τύπου, που θα γίνει εν ευθέτω χρόνο.

Δεν θέλει να μαζεύονται σύννεφα

Ο Γιώργος Μπάρλος δεν θέλει για κανένα λόγο να… μαζεύονται σύννεφα γύρω από το διοικητικό του μέλλον στην Παναχαϊκή, κάτι που τονίζεται επανειλημμένως από το στενό του περιβάλλον και τις επόμενες μέρες αναμένεται να βάλει μπροστά τη μηχανή της επόμενης σεζόν.

Πηγή: matchnews




Total
0
Shares
Previous Article
karaiskakis artas

Super League 2: Και τυπικά στην Football League ο Καραϊσκάκης Άρτας

Next Article
Avgenakis1

ΜΠΑΣΚΕΤ:Κατεβάζει τον... στρατό ο Αυγενάκης για να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ