Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κρεσέντο τοξικότητας, χυδαιότητας και αθλιότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Α. Σκόνδρα: Σε καμία κρίση δεν λιγοψυχίσαμε - Ασ. Σκόνδρα: «Η διαφάνεια τονώνει το αίσθημα δικαίου» - Ευχές για τα Χριστούγεννα από την Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα - Πάγια προεκλογική τακτική ΣΥΡΙΖΑ η σκανδαλολογία και η τοξικότητα - Ασημίνα Σκόνδρα: Ίσο δικαίωμα στην Υγεία κατοίκων περιφέρειας και αστικών κέντρων - Τοποθέτηση Ασ. Σκόνδρα στο Κοινοβούλιο για την Αναμόρφωση και τον Εκσυγχρονισμό του Σωφρονιστικού Κώδικα - Α. Σκόνδρα: Είμαστε η μόνη εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας - Ασημίνα Σκόνδρα

Κρεσέντο τοξικότητας, χυδαιότητας και αθλιότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει η Α. Σκόνδρα, Βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ. 

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε μια εντέχνως κατασκευασμένη προσπάθεια, εργαλειοποίησης και διαστρέβλωσης σοβαρών γεγονότων, τόσο από την αξιωματική όσο και από την ελάσσονα αντιπολίτευση.

Η καταγγελία του κ. Ανδρουλάκη, για απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου, στάθηκε αφορμή για ένα ντόμινο θεωριών, γύρω από υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών από την ΕΥΠ.

Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με δημοκρατική ευαισθησία και πίστη στις θεσμικές διαδικασίες, προχώρησε στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και πρότεινε, η έρευνα να επεκταθεί σε βάθος χρόνου, ώστε να εξακριβωθεί αν υπήρξαν και στο παρελθόν παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων.

Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης, κλήθηκε να ενημερωθεί θεσμικά και σύμφωνα με την νόμιμη διαδικασία, για τον λόγο παρακολούθησής του, καθώς μόνο ο ίδιος έχει δικαίωμα να μάθει, σύμφωνα με τον νόμο. Προξενεί δε, τουλάχιστον απορία, γιατί μέχρι σήμερα αρνείται να ενημερωθεί.

Δηλαδή αρνείται να μάθει τον λόγο και την αιτία, για ένα ζήτημα που ο ίδιος δημοσιοποίησε, κατήγγειλε και από κοινού με τον κ. Τσίπρα, προσπάθησαν να μετατρέψουν σε οξεία κατηγορία προς τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση. Το γεγονός αυτό εγείρει ερωτηματικά, για την πραγματική του προαίρεση και τους σκοπούς της καταγγελίας αυτής…

Από την άλλη, όπως ήταν αναμενόμενο, με την παθολογική εμμονή του να βρίσκει ή και να δημιουργεί ευκαιρίες συκοφάντησης της Κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να οδηγήσει στην υπερπολιτικοποίηση του θέματος και στην αμφισβήτηση του ρόλου της ΕΥΠ.

Επειδή έχει γίνει γνωστό και σαφές σε όλους, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η αλήθεια δεν συναντώνται ποτέ, δεν κατάφερε τίποτα. Οι επισυνδέσεις αποτελούν μια πάγια και σύννομη τακτική της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της να διαφυλάσσει την χώρα από κακόβουλες ενέργειες.

Η Ε.Υ.Π. διαδραματίζει νευραλγικό ρόλο για την ασφάλεια και την σταθερότητα της Ελλάδος και έχει διαχρονικά συμβάλλει στην αποτροπή εθνικά εχθρικών επιθέσεων, τρομοκρατικών ενεργειών, κυβερνοεπιθέσεων και πολλών άλλων σοβαρών και επικίνδυνων ζητημάτων. Είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους και οι διαδικασίες που ακολουθεί, είναι νόμιμες και καθορίζουν εθνικά κρίσιμες αποφάσεις. Άλλωστε η ύπαρξη μυστικών υπηρεσιών σε όλα τα κράτη, αποδεικνύει την χρησιμότητα και την σοβαρότητα του ρόλου τους.

Σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεσμεύτηκε να ρίξει άπλετο φως, μέσα από τις θεσμικά κατοχυρωμένες διαδικασίες της Βουλής και της Δικαιοσύνης. Με αφορμή δε το συγκεκριμένο περιστατικό, προχωρά στον εντοπισμό και στην διόρθωση παθογενειών ή παραλείψεων, που αφενός παρεμποδίζουν το έργο της ΕΥΠ και δημιουργούν καθεστώς ασάφειας σε σχέση με αυτό και αφετέρου, κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς.

Παρά την απόλυτα ξεκάθαρη θέση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την απόδοση ευθυνών για τις τηλεφωνικές επισυνδέσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν δέχτηκε την πρόταση για επέκταση της εξεταστικής, στα προηγούμενα χρόνια και άρα, στην περίοδο της δικής του διακυβέρνησης, αλλά ευτέλισε και πρόσβαλε πρωτόγνωρα, την κοινοβουλευτική διαδικασία, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Κατά την ακρόαση στην αρμόδια επιτροπή, του νέου διοικητή της ΕΥΠ, πρέσβη Θεμιστοκλή Δεμίρη, σε ένα κρεσέντο ασέβειας προς τον κανονισμό της Βουλής, διέρρευσε σε φιλικά του ΜΜΕ, αποσπάσματα από την συνεδρίαση, παρά τον αυστηρά απόρρητο χαρακτήρα της.

Με άκρατο κομματικό τυχοδιωκτισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ στον πανικό του να επωφεληθεί από την καταγγελία Ανδρουλάκη, απέδειξε πάλι με αυτή την απαράδεκτη στάση του, πως αδιαφορεί πλήρως για την ουσία του κοινοβουλευτισμού και το αξιακό σύστημα του πολιτεύματός μας.

Με πολιτική αλητεία και τοξικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει στην επικαιρότητα ένα θέμα, που είναι ήδη σε θεσμική διαδικασία διερεύνησης. Συστηματικά στοχοποιεί την Κυβέρνηση, διακινώντας ψεύδη και ανακρίβειες, διαρρηγνύοντας κοινοβουλευτικές διαδικασίες και διασύρει τη χώρα διεθνώς.

Είναι προφανές πως μπροστά στο φόβο της ήττας και του πολιτικού αφανισμού, οι ανήθικες τακτικές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν κλονίζονται από τις κρίσεις που πλήττουν την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί για μια πιθανή αποσταθεροποίηση της χώρας, αν δεν την επιζητεί κιόλας, και δεν είναι λίγες οι φορές, που στέκεται κοντύτερα στον εχθρό από ότι στην πατρίδα.

Η αντιμετώπιση της κρίσης στον Έβρο και του υβριδικού πολέμου, που διεξάγεται στα σύνορα χωρίς σταματημό, η στάση του απέναντι στην επεκτατικότητα και την προκλητικότητα της Τουρκίας, η αντίθεσή του στις διεθνείς συμμαχίες που συνάπτει η Κυβέρνηση, στον αμυντικό εξοπλισμό της χώρας, στην οικονομική και ενεργειακή πολιτική της Κυβέρνησης και σε πόσα ακόμη, αποκαλύπτουν μια βαθιά αντεθνική στάση.

Παριστάνοντας τους κοινωνικά ευαίσθητους, τους ανθρωπιστές και τους αλληλέγγυους, ο κ. Τσίπρας και οι σύντροφοί του, προσπερνούν την πίεση που δεχόμαστε στα σύνορα, εθελοτυφλούν στις διεθνείς εξελίξεις και δουλεύουν για τους εαυτούς τους, μη διστάζοντας να κατασκευάσουν ή να προσεταιριστούν οποιαδήποτε μομφή εναντίον της Κυβέρνησης.

Δεν τους ενδιαφέρει η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη, δεν τους ενδιαφέρει η δημοσιονομική σταθερότητα, δεν τους ενδιαφέρει ο πολίτης. Ακολουθούν την στρατηγική της σουπιάς με βαρύγδουπες κατηγορίες, τυχαία γεγονότα και συγκυρίες για να θολώνουν το πολιτικό τοπίο.

Η Νέα Δημοκρατία, σταθερή στις πολιτικές της θέσεις και με σεβασμό στους πολίτες, προασπίζει με κάθε κόστος την σταθερότητα στη χώρα και την διασφάλιση των θεσμικών διαδικασιών.

Βασικό μέλημα μας είναι, οι Έλληνες να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες και εχθρούς του έθνους και της πατρίδας μας.




Total
0
Shares
Previous Article
Agorastos sxedia erga

1.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για νέα έργα οδικής ασφάλειας στο Δήμο Κιλελέρ

Next Article
afisa mousika september 1

O Παύλος Παυλίδης στη μουσική σκηνή του 7ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…