Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κωστής Νούσιος: «Ταξίδι» στις γεύσεις του κόσμου

Μάγεψε η Ελένη Βιτάλη στο θέατρο Κτημένης

Κωστής Νούσιος: «Ταξίδι» στις γεύσεις του κόσμου

  • Συνέντευξη τύπου για το 1ο αστικό street food festival

Γεύση και πρωτοτυπία, συνταγές με παράδοση και κυρίως μια πανδαισία πρώτων υλών και δημιουργίας από όλο τον κόσμο. Αυτά συνθέτουν το 1ο αστικό street food festival  που θα πραγματοποιηθεί στην οδό Χαρίτου την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29 Μαΐου και που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας, ο δήμος Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Παράλληλα θα εμφανιστούν μουσικά συγκροτήματα , τα οποία θα ‘’ντύσουν ‘’ μουσικά το event, αλλά και Stand Up Comedy για όλο το διήμερο. Γίνεται λοιπόν φανερό ότι δεν μιλάμε απλώς για μια εκδήλωση γαστριμαργικού ενδιαφέροντος, αλλά για ένα ποικιλόμορφο γευστικό ταξίδι, που στόχο έχει να γνωρίσουμε, να εξερευνήσουμε και να έρθουμε σε επαφή με γευστικές συνήθειες από όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας στηρίζει έμπρακτα το 1ο αστικό Street Food Festival δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν μια διαφορετική  πλευρά του street food  συνδυάζοντας γεύση και απόλαυση.

Καλώ όλους τους Καρδιτσιώτες και τους επισκέπτες του διημέρου να συμμετέχουν σ΄αυτό το πρωτότυπο event και να διασκεδάσουν με γεύσεις από όλο τον κόσμο και μουσική.




Total
0
Shares
Previous Article
mousiki sxoli Pylis

Μουσική σχολή Δήμου Πύλης

Next Article
charitou food festival banner

Καρδίτσα: Κλειστή η οδός Χαρίτου το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας (28 & 29/5)