Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες

Κώστας Τσιάρας: Να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες

 

Κώστας Τσιάρας: Να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες – Μεγαλύτερος εχθρός μας ο εφησυχασμός 

Προσκλητήριο συμμετοχής στις κάλπες της 7ης Ιουλίου απηύθυνε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στους Καρδιτισιώτες της Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» της συμπρωτεύουσας.

«Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να δώσουν ισχυρή εντολή στον Κυριακό Μητσοτάκη. Η χώρα δεν αντέχει νέες περιπέτειες και δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό» είπε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εξήγησε πως «η χώρα πρέπει να αποφύγει τον κίνδυνο της ακυβερνησίας και της πολιτικής αστάθειας, που προκαλεί η απλή αναλογική. Αν από τις εκλογές δεν προκύψει μια ισχυρή κυβέρνηση, ο τόπος απειλείται να βυθιστεί σε έναν νέο, αχρείαστο κύκλο οικονομικής περιδίνησης» είπε χαρακτηριστικά.

«Το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα ξεκινήσουμε τώρα για να αλλάξουμε τη χώρα και να βάλουμε τις μηχανές της οικονομίας μας σε λειτουργία, ή αν θα αναβάλλουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για κάποια στιγμή στο απώτερο και άγνωστο μέλλον, με ορατό τον κίνδυνο να να μπει ο τόπος σε νέες περιπέτειες» συμπλήρωσε ο πρώην Υπουργός. Εξήγησε, παράλληλα, το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας για μείωση των φόρων, δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας για τους πολίτες και ισχυρίστηκε πως αυτές οι πολιτικές έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των Καριτσιωτών.

«Μαζί δώσαμε πολλούς αγώνες. Σταθήκαμε όρθιοι στα δύσκολα. Η εμπιστοσύνη σας ήταν πάντα η πιο μεγάλη δύναμή μου. Είναι η δική σας δύναμη που θα επιστρέψει, την επομένη μέρα, των εκλογών στον τόπο μας, στην Καρδίτσα» είπε ο Κώστας Τσιάρας και κάλεσε τους πολίτες στις επικείμενες εκλογές να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

kostas Tsiaras logotipo ekloges

tsiaras konstantinos thessaloniki 1 tsiaras konstantinos thessaloniki 2 tsiaras konstantinos thessaloniki 3 tsiaras konstantinos thessaloniki 4 tsiaras konstantinos thessaloniki 5




Total
0
Shares
Previous Article
Χαρτογράφηση και Ανάδειξη Πηγών και Βρυσών του Νεοχωρίου

Χαρτογράφηση και Ανάδειξη Πηγών και Βρυσών του Νεοχωρίου

Next Article
ekloges

Τα 20 κόμματα των εκλογών και όλοι οι υποψήφιοι στη χώρα

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…