Κώστας Τσιάρας: «Μαζί συνεχίζουμε»

Ομιλία του βουλευτή Καρδίτσας & Γ.Γ. της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα, στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του γραφείου του.

Στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ

omilia Tsiara kopi pitas 5

Το ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Καρδίτσας επιβεβαίωσε η μεγάλη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Βουλευτής του νομού μας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, ο Κώστας Τσιάρας εκφώνησε ανάμεσα σε εκατοντάδες πολιτικούς του φίλους μια ιδιαίτερα συναισθηματική ομιλία, στην οποία επιβεβαίωσε τους σταθερούς δεσμούς ειλικρίνειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει οικοδομήσει με τους συμπολίτες του.

Για  τον ρόλο του Κώστα Τσιάρα στο πλευρό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β Αθηνών κ. Νίκος Δένδιας ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του καρδιτσιώτη πολιτικού, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για εξαίρετο συντονισμό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. «Με την καθοδήγηση του Κώστα Τσιάρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας υπηρετεί πραγματικά τον θεσμό του Κοινοβουλευτισμού. Η Νέα Δημοκρατία αναβαθμίζει με την κοινοβουλευτική μας στάση την ποιότητα της Δημοκρατίας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.   Παράλληλα, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στις ικανότητες του Κώστα Τσιάρα σημειώνοντας πως «Με τον Κώστα Τσιάρα δεν μας συνδέει μόνο μια μακρά φιλία ετών. Μας συνδέει κυρίως μια βαθιά αλληλοεκτίμηση που εδράζεται στην προσήλωσή μας στις ίδιες σταθερές αξίες της πολιτικής που από κοινού εκπροσωπούμε» είπε η πολύπειρη Ευρωβουλευτής η οποία εξήρε τις ικανότητες του Κώστα Τσιάρα. «Ως Γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Τσιάρας προΐσταται όλων  Βουλευτών και Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Παρά την απόσταση της Αθήνας από τις Βρυξέλλες, ο Γραμματέας της ΚΟ έχει επιδείξει βαθιά κατανόηση τόσο των διεθνών εξελίξεων, όσο και του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι» είπε η Ελίζα Βόζενμπεργκ ενώ υπενθύμισε τις στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Καρδιτσιώτης πολιτικός με τον ομόλογό του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ και υποψήφιο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Manfred Weber.

«Μαζί συνεχίζουμε να επενδύουμε σε όσα μας ένωσαν το 2004, όταν για πρώτη φορά μου εμπιστευτήκατε την εκπροσώπηση του νομού μας στην Εθνική Αντιπροσωπεία» είπε με τη σειρά του συγκινημένος ο Καρδιτσιώτης πολιτικός και υπενθύμισε τους σημαντικότερους σταθμούς της πολιτικής του σταδιοδρομίας. «Συνεχίζουμε μαζί, για να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για τον τόπο μας. Για να μην είναι πια η Καρδίτσα ο φτωχός συγγενής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά πρωταγωνιστής σε μια ολοκληρωμένη προσπάθεια ισόρροπης ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας» είπε ο κ. Τσιάρας, υπογραμμίζοντας τη ζημιά που έχουν προκαλέσει στην αναπτυξιακή προσπάθεια του νομού Καρδίτσας οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά στον πρόσφατο ανασχεδιασμό του χάρτη της ανώτατης εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, που αδίκησε κατάφορα τον νομό μας.

Στην εκτενή τοποθέτησή του ο κ. Τσιάρας έκανε ανέπτυξε, επίσης, τις κυβερνητικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας και την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εφαρμόσει ένα νέο παραγωγικό μοντέλο  που θέτει στο επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα. «Οφείλουμε να στηρίξουμε εκείνους που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Όχι μόνο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν σηκώσει το μεγάλο βάρος της βαθιάς οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών. Αλλά και τους έλληνες αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, οι οποίοι στηρίζουν με την ποιοτική τους παραγωγή τον δευτερογενή τομέα και το εμπόριο» υποστήριξε ο κ. Τσιάρας, επισημαίνοντας την ανάγκη μιας εναλλακτικής φορολογικής πολιτικής, όπως την έχει σκιαγραφήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην τοποθέτησή του ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πλούσια πολιτική επικαιρότητα, και όσα παροιμιώδη λαμβάνουν χώρα στη Βουλή των Ελλήνων την τελευταία περίοδο. «Οι θεσμοί της Δημοκρατίας, με ευθύνη του ίδιου του Πρωθυπουργού διέρχονται μια κρίσιμη καμπή, έχοντας βυθιστεί ουσιαστικά στην ανυποληψία» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός. «Για να κερδίσει η επόμενη κυβέρνηση το στοίχημα της οικονομικής ανάκαμψης, οφείλει κερδίσει πρώτα το στοίχημα της εμπιστοσύνης. Να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο που αφήνει πίσω της η απερχόμενη κυβέρνηση και να αποκαταστήσει το αίσθημα της εμπιστοσύνης στις δυνατότητες και τη δημιουργικότητα των Ελλήνων. Οφείλει να εμπεδώσει ξανά το αίσθημα της ασφάλειας σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά. Να αφήσει τους θεσμούς της δημοκρατίας να λειτουργήσουν πραγματικά ανεξάρτητα» είπε και κάλεσε τους Νεοδημοκράτες του νομού Καρδίτσας να πρωταγωνιστήσουν στην μεγάλη προσπάθεια της πολιτικής αλλαγής στον πολυμέτωπο εκλογικό αγώνα του 2019.

«Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες μάχες, τόσο στις Αυτοδοικητικές εκλογές, όσο και στις Ευρωεκλογές» είπε ο Κώστας Τσιάρας και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε να παραμερίσουμε το «εγώ» και να προτάξουμε το «εμείς». Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις μάχες που έρχονται» σημείωσε, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε την κρισιμότητα των εθνικών εκλογών. «Οποτεδήποτε και αν επιλέξει ο κ. Τσίπρας να στήσει κάλπες, θα υποστεί την ήττα που προσπαθεί να αποφύγει» συμπλήρωσε ο Κώστας Τσιάρας και συνέστεισε στους Νεοδημοκράτες  να μεταφέρουν σε κάθε πόλη του νομού αναλοίωτο το καθαρό μήνυμα που εκπέμπει ο Κυριάκος Μητστοάκης.

«Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν καλύτερα» είπε, ευχαριστώντας παράλληλα τους εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

omilia Tsiara kopi pitas 2

omilia Tsiara kopi pitas 1

omilia Tsiara kopi pitas 3
Total
0
Shares