Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Η ΝΔ θα επιδιώξει ευρείες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες

Κωνσταντίνος Τσιάρας

 

«Αν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών επαναλαμβάνονταν στις εθνικές εκλογές, θα είχαμε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ακόμα και με αυτοδύναμη ΝΔ, όμως, ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει να διαμορφώσει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες για να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα. Ότι, ενωμένοι οι Έλληνες θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους μεγάλους εθνικούς στόχους της πατρίδας μας». Αυτό υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καρδίτσας, κ. Κώστας Τσιάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ερωτηθείς για τους εκλογικούς στόχους της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εθνικών εκλογών. Παράλληλα, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός υποστήριξε  πως για την επίτευξη της αυτοδυναμίας δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. «Στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές θα επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας σε κάθε γωνιά της πατρίδας μα και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά» είπε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και δήλωσε αισιόδοξος από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών καθώς έχουν ήδη διαμορφώσει μια ισχυρή πλειοψηφία που συμπαρατάσσεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός απάντησε και στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις αναφορικά με τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και την απόπειρα διορισμού της ηγεσίας του Αρείου Πάγου παρά την παραίτηση της κυβέρνησης. «Όταν η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο, πόσο ηθικό είναι, άραγε για μια κυβέρνηση, να λαμβάνει αποφάσεις, οι οποίες θα δεσμεύουν τη χώρα για τα επόμενα χρόνια;» αναρωτήθηκε με σκωπτικό ύφος  ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, επέστρεψε τα βέλη που εξαπέλυσε η κυβέρνηση στον Τομεάρχη Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας. Κατηγόρησε, μάλιστα, το Μέγαρο Μαξίμου για επιμονή σε μια αδιέξοδη στρατηγική  να παραποιεί συστηματικά τις δηλώσεις των στελεχών της αντιπολίτευσης. «Η ΝΔ υπερψήφισε τη διάταξη για τις 120 δόσεις. Αν είχαμε ένσταση ή αντίρρηση περί της εφαρμογής της συγκεκριμένης διάταξης των 120 δόσεων να είστε βέβαιοι ότι θα το είχαμε διατυπώσει και θα το είχαμε εκφράσει τότε. Η κριτική μας εστιάζεται στο γεγονός πως η κυβέρνηση δεν έχει φέρει μια ολοκληρωμένη λύση, διότι υπάρχουν δαιδαλώδεις προϋποθέσεις και γραφειοκρατία για να μπορεί κανείς να ενταχθεί στη ρύθμιση οφειλών. Δυστυχώς η ρύθμιση της κυβέρνησης είναι πολύ ακριβή λόγω του υψηλού επιτοκίου και αφορά πολύ λίγους, καθώς ουσιαστικά εξαιρούνται από τη ρύθμιση οι μικροί επιχειρηματίες. Είναι προφανές πως οι αλυσιτελείς ρυθμίσεις της απερχόμενης κυβέρνησης  θα αφήσουν το πρόβλημα σε εκκρεμότητα» επισήμανε ο κ. Τσιάρας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τσιάρα στο Πρακτορείο 104,9 FM εδώ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Βουλευτής Ν. Καρδίτσας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γενικός Γραμματέας Κ.Ο.




Total
0
Shares
Previous Article
Ο Καζαντζάκης στο Μουσείο Τσιτσάνη

Ο Καζαντζάκης στο Μουσείο Τσιτσάνη

Next Article
Skarlos 860

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου