Κώστας Τσιάρας: Η μείωση των φόρων αφορά όλους τους Έλληνες

Τσιάρας Κωνσταντίνος

 

Επίσκεψη στη Νεράιδα, στο Σαραντάπορο, στον Αμάραντο, το Καροπλέσι, στη Μολόχα, στην Απιδιά, στη Δαφνοπηλιά, στο Παλιούρι και στο Λουτρό

«Η μείωση των φόρων που θα προωθήσει ως Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφορά όλους τους Έλληνες» σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας κατά την περιοδεία του στη Νεράιδα, στο Σαραντάπορο, στον Αμάραντο, το Καροπλέσι, στη Μολόχα, στην Απιδιά, στη Δαφνοπηλιά, στο Παλιούρι και στο Λουτρό, το περασμένο Σάββατο 22 Ιουνίου 2019.

«Το σχέδιό μας για μείωση των φόρων δεν αφορά μόνο τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αφορά πρωτίστως τα χαμηλότερα εισοδήματα. Αφορά τους χαμηλόμισθους και κυρίως τους αγρότες, που διαθέτουν κατά τεκμήριο λιγότερους πόρους για να ζήσουν τις οικογένειές τους» είπε ο κ. Τσιάρας και εξειδίκευσε ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν θα υποσχεθούμε τα πάντα στους πάντες, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ που θα καταργούσε με ένα νόμο και ένα άρθρο όλες τις επιβαρύνσεις για τους πολίτες» είπε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε πως «Το οικονομικό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκπονήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο που στο τελευταίο στάδιο εφαρμογής του θα καταργεί οριστικά το τέλος επιτηδεύματος και την ειδική εισφορά αλληλεγγύης» Διαβεβαίωσε, μάλιστα, πως στον σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας εντάσσεται η μείωση των συντελεστών ΦΠΑ, με παράλληλη διατήρηση του υπερμειωμένου συντελεστή 6%.

Τέλος, ο κ. Τσιάρας αναφέρθηκε στον νόμο Κατρούγκαλου που κατακρεούργησε τις συντάξεις των νέων συνταξιούχων και επανέλαβε τη δέσμευση που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της ΝΔ για μείωση των εισφορών για κύρια σύνταξη από 20% σε 15% εντός της επόμενης τετραετίας.


Total
0
Shares
Previous Article

H AE Moυζακίου στο 2ο τουρνουά ακαδημιών Rise SPORT Λίμνη Πλαστήρα

Next Article
Ολοκληρώνεται η συνεργασία Α.Σ.Καρδίτσας με το Γιάννη Τζήμα

Ολοκληρώνεται η συνεργασία Α.Σ.Καρδίτσας με το Γιάννη Τζήμα

Total
0
Share