Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει θετικά την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου 

Tsiaras drakotrypa periodeia 1

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει θετικά την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου 

«Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει θετικά την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου» δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την περιοδεία του στην Αμυγδαλή, το Ελληνόκαστρο, τη Δρακότρυπα, τη Βατσουνιά και την Πορτή.

Μιλώντας στους κατοίκους, τόνισε πως πρωταρχικό μέλημα της κυβέρνησης είναι να εξασφαλιστούν οι υδάτινοι πόροι για την άρδευση των καλλιεργειών της περιοχής και να κατασκευαστούν έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού, στη δύσκολη εποχή της κλιματικής αλλαγής.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Τσιάρας τόνισε πως τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ, έγιναν σημαντικά βήματα για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.

«Μειώθηκαν οι φόροι, η ανεργία, αυξήθηκαν οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων…

Τα προβλήματα όμως δεν λύθηκαν όλα, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα μπροστά. Σταθερά και τολμηρά. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με κυβέρνηση τη ΝΔ» είπε κλείνοντας ο κ. Τσιάρας, ζητώντας από τους πολίτες, να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Tsiaras Ellinokatsro periodeia 1 Tsiaras Vatsounia periodeia 1 Tsiaras Vatsounia periodeia 2




Total
0
Shares
Previous Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Την Πέμπτη 27 Απριλίου τα εγκαίνια του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στους ΣΟΦΑΔΕΣ

Next Article
Παρά τις δυσκολίες, η χώρα μας βαδίζει σταθερά ανοδικά - Η ψήφος των αποδήμων φέρνει την Παγκόσμια Ελλάδα στον τόπο της Το Πρόγραμμα Επισκέψεων της Υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα 6 & 7/5

Διάλογος σε τέσσερις ερωτήσεις με την Ασημίνα Σκόνδρα…