Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Διαβούλευση – παρωδία για το ΤΕΙ Θεσσαλίας

 

Με αφορμή τη προσχηματική διαβούλευση του Υπουργού Παιδείας για το μέλλον των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τις μεθοδεύσεις που ακολούθησε ο κ. Υπουργός Παιδείας  σχετικά με τον σχεδιασμό του νέου ακαδημαϊκού χάρτη της Θεσσαλίας, απέδειξε πως τελικά αντιλαμβάνεται τη Δημοκρατία μια κυβέρνηση που κάποτε φιλοδοξούσε να είναι «η κάθε λέξη του Συντάγματος».

Ως μια «Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ», που δεν χωρά αντίθετες φωνές και διαφορετικές απόψεις.

Δεν αιφνιδίασε η προκλητικότητα με την οποία ο Υπουργός περιόρισε την ηλεκτρονική διαβούλευση σε μόλις 10 ημέρες. Ούτε, βεβαίως, το γεγονός ότι τελικά η λίστα των συμμετεχόντων στη δημόσια διαβούλευση με τον κ. Υπουργό εξαντλήθηκε στους 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποκλείοντας τόσο την Αντιπολίτευση, όσο και όλους τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών της Καρδίτσας.

Αυτό που πλέον έχει σημασία είναι να εξηγήσουν οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας που συμμετείχαν στη συνάντηση με τον κ. Γαβρόγλου, τον ρόλο που επιθυμούν να αναλάβουν.

Αν σκοπεύουν επιτέλους να συνταχθούν στο κοινό μέτωπο, λειτουργώντας ως η φωνή των Καρδιτσιωτών στην κυβέρνηση ή θα συνεχίσουν να παριστάνουν τον αντίλαλο της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article

Η καστανογιορτή στον Ελληνόπυργο

Next Article

ΑΣΕΠ: Τρεις προκηρύξεις για 5.900 προσλήψεις μόνιμων σε Υγεία και Παιδεία

Related Posts