Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Δεν πείθονται οι συνταξιούχοι από το «έκτακτο, προεκλογικό επίδομα» του κ. Τσίπρα

tsiaras ampeliko

 

Κώστας Τσιάρας: Δεν πείθονται οι συνταξιούχοι από το «έκτακτο, προεκλογικό επίδομα» του κ. Τσίπρα

Μόνιμο μηχανισμό στήριξης του εισοδήματός τους προτείνει η Νέα Δημοκρατία

 Μια διαφορετική, περισσότερο ανθρώπινη και λιγότερο προεκλογική χροιά είχαν οι συζητήσεις του Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τσιάρα με κατοίκους της Ραχούλας, του Καταφυγίου, του Καλλιθήρου, του Αμπελικού και του Ρούσσου, την περασμένη Πέμπτη 14 Ιουνίου 2019.

Μιλώντας με συνταξιούχους σε χωριά του Δήμου Καρδίτσας, ο κ. Τσιάρας υποστήριξε πως «η κυβέρνηση που κατήργησε το ΕΚΑΣ, έφερε ένα έκτακτο επίδομα, λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές. Οι συνταξιούχοι όμως, δεν πείθονται από τις προεκλογικές παροχές και γι’ αυτό γύρισαν την πλάτη τους στον κ. Τσίπρα». Υποστήριξε, παράλληλα, πως «η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, δεν θα καταργήσει το επίδομα που ο ΣΥΡΙΖΑ ονόμασε 13η σύνταξη. Θέλουμε, όμως, να δημιουργήσουμε έναν βιώσιμο μηχανισμό, που θα στηρίζει πραγματικά και μόνιμα το εισόδημα των συνταξιούχων», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Δεν αρκεί να δώσουμε στους συνταξιούχους ένα έκτακτο επίδομα που θα χρηματοδοτήσει το οικογενειακό εισόδημα των παιδιών τους. Μας ενδιαφέρει –κυρίως- να βρουν δουλειά τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, που παλεύουν με το φάσμα της ανεργίας. Μας ενδιαφέρει να αναπτυχθεί η οικονομία, για να μπορεί να στηρίξει έναν μόνιμο μηχανισμό ενίσχυσης του εισοδήματος των συνταξιούχων» πρόσθεσε ο πρώην Υπουργός.

Παράλληλα, μίλησε για το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για ένα καλύτερο σύστημα υγείας. «Στο σχέδιο μας προβλέπεται η κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων για συγκεκριμένες ομάδες ασθενών, προκειμένου να σταματήσει η απαράδεκτη σημερινή ταλαιπωρία» είπε και υποστήριξε πως σύμφωνα με το σχέδιο της ΝΔ «οι ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού (όπως οι ηλικιωμένοι και τα ΑμΕΑ) θα αποκτήσουν απόλυτη προτεραιότητα στον προγραμματισμό των ραντεβού με γιατρούς του ΕΟΠΠΥ».

tsiaras ampeliko

tsiaras rousso

tsiaras kostantinos




Total
0
Shares
Previous Article
Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα

Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα

Next Article
festival dramas 1

Κιν/φική Λέσχη Καρδίτσας - Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας