Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Γκαβογιάννης: Στα μουλωχτά; Γιατί;

Διήμερη επίσκεψη στην Καρδίτσα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης
gkavogiannis kostas

 

Στα μουλωχτά; Γιατί;

Διήμερη επίσκεψη στην Καρδίτσα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Μια επίσκεψη για την οποία στελέχη μέλη και φίλοι της Ν.Δ. ενημερώθηκαν από ειδησεογραφικά sites γιατί καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπήρξε. Προσωπικά επικοινώνησα με τη ΝΟΔΕ, προκειμένου να πληροφορηθώ τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του υφυπουργού, για να λάβω την απάντηση πως δεν είχαν καμία ενημέρωση ούτε οι ίδιοι και πως το μόνο που γνώριζαν ήταν οι πληροφορίες από τα διάφορα δημοσιεύματα.

Όπως είναι φυσικό, τόσο σε μένα προσωπικά, όσο και σε όλα τα τοπικά στελέχη δημιουργήθηκε η εντύπωση πως επρόκειτο για ιδιωτική επίσκεψη. Έκπληκτοι όμως όλοι εκ των υστέρων είδαμε τον κ. Αυγενάκη με τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα  να κάνουν δηλώσεις, επισκέψεις, ταξίματα και γενικά μια δραστηριότητα που κάθε άλλο παρά ιδιωτική ήταν.

Είναι απορίας άξιο λοιπόν να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την επίσκεψη ενός υφυπουργού, να μη γνωρίζουν τίποτα τα αρμόδια Τοπικά Όργανα , αλλά την τελευταία στιγμή να προσκαλούνται τηλεφωνικά να συνδράμουν στην παρουσία του. Για τους σκεπτόμενους φυσικά και δεν υπάρχουν ερωτηματικά, αφού τέτοιες κινήσεις δηλώνουν πως σχεδιάζονται μικροκομματικά “μαγειρέματα”.

Δεν γνωρίζω και λίγο με αφορά αν ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γνώστης αυτών των πρακτικών, εξάλλου όλη η Ελλάδα ξέρει πως γνωρίζει τα τελευταία “κατορθώματα” του κ. υφυπουργού του στο ποδόσφαιρο, εξαιτίας των οποίων ο ίδιος “χάθηκε” απ’ το προσκήνιο και πλέον κινείται στα μουλωχτά, εμμένοντας σε παλαιοκομματικές τακτικές, ανάλογες μ’ εκείνες που κατήγγειλα πριν τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συνεχίζοντας το ίδιο “παιχνίδι” του παλαιοκομματισμού, πάντα εκείνοι που ζημιώνουν είναι οι πολίτες και σε βάθος χρόνου (όχι ιδιαίτερα μακρινού) το ίδιο το κόμμα, που το παγιδεύουν συγκεκριμένα υψηλόβαθμα στελέχη, προκειμένου να ικανοποιήσουν προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Δεν ξέρω πόσο κέρδισε η Ν.Δ. από την επίσκεψη ενός υπουργού που έγινε μ αυτόν τον τρόπο. Στα μουλωχτά.

Κώστας Γκαβογιάννης

Στέλεχος Ν.Δ,

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καρδίτσας

Επικεφαλής Συνδυασμού “ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ”




Total
0
Shares
Previous Article
8 Μάρτη, Ημέρα της Γυναίκας

Η 8 Μαρτίου Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας συμβολίζει τους αγώνες των γυναικών για τα δικαιώματα τους

Next Article
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ανεστάλησαν όλες οι σχολικές εκδρομές - Επιστρέφει η Γ' Λυκείου Μουζακίου