Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Γκαβογιάννης: Περίεργες εμμονές

Gavogiannis Kostas Karditsa

Κώστας Γκαβογιάννης: Περίεργες εμμονές

Την περασμένη εβδομάδα η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας υπέγραψε τελικά τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία για την ενεργειακή “αναβάθμιση”.

Το κόστος του εγχειρήματος υπολογίζεται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 12 . Με λίγα λόγια, θα πληρώσουν ακριβά οι δημότες της Καρδίτσας αυτές τις “πρωτοβουλίες”.

Ήδη κάποιοι ηλεκτρολόγοι αμφιβόλου προελεύσεως λένε ότι αρχίζουν να μετράνε την ενέργεια και της κατανάλωσης κι έρχομαι να επαναλάβω για πολλοστή φορά πως πρόκειται για πρόχειρη μελέτη, πρόχειρες κινήσεις, πρόχειρη κατασκευή που θα πληρώσουμε πανάκριβα. Θα έρθει η ώρα που οι Καρδιτσιώτες θα θυμηθούν τα λόγια μου, δυστυχώς όμως η θηλιά στο λαιμό των δημοτών είναι γεγονός.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος είπε πως υλοποιείται μια προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής. Μα δεν είχε δεσμευθεί ποτέ για τίποτα προεκλογικά ο κ. Τσιάκος.

Είχε προεκλογικό πρόγραμμα και δεν το ήξερε κανένας; Αν είχε, ας το δημοσιεύσει έστω και τώρα στη δύση της θητείας του για να μας διαψεύσει. Την κομματική του ταυτότητα είχε και τίποτα περισσότερο. Ας τα βλέπουν τώρα όσοι τον στήριξαν για την κομματική του ταυτότητα κι ας τον “λούζονται”.

Δυστυχώς όμως ο Δήμος Καρδίτσας, όχι μόνο δεν έκανε ένα βήμα μπροστά, αλλά πήγε δεκαετίες πίσω. Και απ’ όλη αυτή την περιπέτεια θα βγει σούπερ χρεωμένος, με τις οφειλές να μετακυλίονται στους δημότες. Αυτή είναι η αλήθεια και τα περί προγράμματος είναι το μεγαλύτερο ψέμα που ακούστηκε τελευταία. Κι αν το ” έχασε” το προεκλογικό του πρόγραμμα και δεν το έχει, όλο και κάποιος υποστηρικτής του θα το έχει κρατημένο. Ας το δημοσιεύσει, όποιος το έχει, το ίδιο είναι. Ιδού η Ρόδος!

ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ!

Είχε πει ο κ. Τσιάκος ότι προεκλογικά ότι θα χρεώσει τους δημότες με 10 εκατομμύρια ευρώ;

Είχε πει πως έχει περίεργες εμμονές με αναθέσεις και με επιζήμιες συμβάσεις;

Επειδή η δική μου η μνήμη δεν είναι ασθενής θα σας θυμίσω εγώ τι είπε προεκλογικά ο κ. Τσιάκος. Το μόνο που ψέλλισε χωρίς το ολοκληρώσει καν, ήταν πως θα κάνει την πόλη ανθρώπινη, λύνοντας το πρόβλημα με τα αδέσποτα. Δεν τα είπε ακριβώς έτσι, αλλά ασύντακτα και ασυνάρτητα γιατί ακόμα και γι’ αυτό το θέμα είχε πλήρη άγνοια. Για του λόγου το αληθές ανατρέξτε στο βίντεο της ανακήρυξης του Συνδυασμού του. Αυτή ήταν η μόνη του ¨δέσμευση”, τώρα αν την υλοποίησε θα το κρίνετε εσείς.

Τα υπόλοιπα τα έφερε στην πορεία, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στην προχειρότητα και την ανεπάρκεια, ζημιώνοντας με το χειρότερο τρόπο το Δήμο Καρδίτσας. Τώρα του έδωσε και τη χαριστική βολή.

Υ.Γ.

Είπε κατά την υπογραφή της σύμβασης ότι πρόκειται για ένα έργο με πολλαπλά οφέλη. Πολλαπλά οφέλη για ποιους; Όποιος απαντήσει το ερώτημα ίσως εξηγήσει και κάποιες περίεργες εμμονές.

Για το Συνδυασμό “Καρδίτσα από την Αρχή”

Ο επικεφαλής

Κώστας Γκαβογιάννης
Total
0
Shares