Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Γκαβογιάννης: Παντού καταστροφή

Kostas Gavogiannis 22

Κώστας Γκαβογιάννης: Παντού καταστροφή

Τα έργα και οι ημέρες του κ. Τσιάκου είναι πλέον ορατά στον καθένα, ακόμα και στον πιο ένθερμο υποστηρικτή του, αν υπάρχει. Ο εν λόγω κύριος κουβαλάει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα περισσότερα από τα δεινά της Καρδίτσας.

Εννιά χρόνια Αντιπεριφερειάρχης και δεν κατέθεσε ούτε μια πρόταση που να αφορά την Καρδίτσα. Ότι έγινε στο νομό έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του Περιφερειάρχη και με όσα του επεσήμαναν οι υπόλοιποι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Καρδίτσας. Ο κ. Τσιάκος ήταν μόνιμα στην απραξία και δήλωνε πως όλα πάνε καλά. Με τις πλάτες άλλων. Εξάλλου η διαφορά στην Π. Ε. Καρδίτσας φάνηκε από τότε που ανέλαβαν άλλοι.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στο Δήμο στηριζόμενος από την Ν.Δ. και επήλθε το απόλυτο χάος.

Μας έφερε τον Ιανό και την οικονομική καταστροφή στην πόλη, που πλήρωσε έτσι την ανικανότητά του σαν Αντιπεριφερειάρχης και την απραξία του σαν Δήμαρχος. Μας έχει κάνει ρεζίλι παγκοσμίως με τα εξαφανισμένα σε ιδιωτικές αποθήκες τρόφιμα.

Ζητήσαμε να μας πει πού πήγαν τα 3,5 εκατομμύρια, δηλαδή τα χρήματα που ήρθαν ακριβώς μετά τον Ιανό. Για αυτό το θέμα βρισκόμαστε στα δικαστήρια.

Απάντηση δεν πήραμε. Τώρα μαθαίνουμε του ζητάνε κι απ’ την κυβέρνηση να τους πει που πήγαν αυτά τα λεφτά. Ούτε αυτοί θα πάρουν απάντηση. Ας πρόσεχαν όταν τον στήριζαν.

Του ζητήσαμε να μας πει τι έγινε με τη βοήθεια προς τους πληγέντες. Από ποιους δόθηκε και σε ποιους διατέθηκε. Απάντησε τελείως αόριστα και μπακαλίστικα. Και για αυτό το θέμα τον πήγαμε στη Δικαιοσύνη.

Του ζητήσαμε να μας πει γιατί έκανε αλλαγή σκοπού στα 2,5 εκατομμύρια για να ρίξει άσφαλτο και δεν έκανε τις αποκαταστάσεις από τις καταστροφές του Ιανού. Η “βουβή απάντησή του” ήταν ότι έπρεπε να ρίξει άσφαλτο γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το έργο βιτρίνας και επανεκλογή του. Μαθαίνουμε ότι και στην κυβέρνηση έχουν αυτή την απορία. Με την απορία θα μείνουν, γιατί δεν πρόσεξαν και τον στήριξαν.

Του ζητήσαμε επανειλημμένως να μας πει γιατί υπάρχουν τόσες πολλές κακοτεχνίες στην πλατεία και στον πεζόδρομο. Καμία απάντηση. Τώρα τα ίδια διαπιστώνονται και στη Χαρίτου που, αφού πέρασε από χίλια κύματα καθυστερήσεων, είναι το μνημείο κακοτεχνίας της πόλης.

Γενικά του είπαμε πού πήγαν τα τόσα εκατομμύρια που ήρθαν στην Καρδίτσα. Την ίδια απορία μάθαμε ότι έχει κι ο Πρωθυπουργός. Τον πληροφορούμε εμείς ότι με την απορία θα μείνει.

Ο κ. Τσιάκος όμως απτόητος συνεχίζει, λες και δεν έφταναν όλα τα παραπάνω.

Ακόμα και σ’ αυτές τις περιβόητες ασφαλτοστρώσεις, ούτε τους μισούς δρόμους απ’ όσους ανακοίνωσε δεν θα ολοκληρώσει. Έτσι εξανεμίζονται τα λεφτά κ. Πρωθυπουργέ για να μην έχετε απορίες!

Του ζητήσαμε να εξηγήσει ποιο το όφελος των δημοτών από την ενεργειακή αναβάθμιση.

Απάντηση δεν έδωσε.

Εμείς για το συγκεκριμένο θέμα του επισημάναμε ότι βάζει θηλιά στο λαιμό των δημοτών. Όταν θα το αντιληφθούν οι δημότες θα είναι αργά.

Μας ανακοίνωσε πριν δύο χρόνια ότι θα κάνει παρεμβάσεις ανάπλασης στην Παπαράντζα.

Μας ανακοίνωσε ότι προχωράει η ανάπλαση της πλατείας δικαστηρίων. Μας ανακοίνωσε ότι το υπουργείο δεσμεύτηκε ότι θα του δώσει χρήματα 4,5 εκατομμύρια για τους ποδηλατοδρόμους.

Είναι κάτι αλήθεια από αυτά; Γιατί μέχρι στιγμής δεν είδαμε τίποτα.

Κρύβεται και δεν απαντάει πόσα χρήματα αντιστοιχούν από τη ΣΑΤΑ για κάθε κοινότητα.

Κοροϊδεύει όλους τους προέδρους των κοινοτήτων.

Για αυτό και οι κοινότητες είναι τόσα χρόνια εγκαταλελειμμένες.

Είπε ότι θα κάνουν ανάπλαση σε πλατείες των κοινοτήτων, είπε ότι θα κάνει ανάπλαση στις παιδικές χαρές.

Απλήρωτη και μαύρη εργασία στο παυσίλυπο.

Και πόσα ακόμα.

Τέλος είπε ότι θα κάνει μία πόλη που “αξίζει να ζεις” τουλάχιστον αυτό ας μας το πει γιατί πρέπει να ζεις. Μέχρι στιγμής πάντως ισχύει το αντίθετο.

Υ.Γ Για ακόμα μία φορά τον προκαλώ να μας πει ένα έργο δικό του υπάρχει αν υπάρχει ας μας το ανακοινώσει.

Υ.Γ Φανταστείτε αν ήταν ένας ανεξάρτητος ή μη φιλοκυβερνητικός Δήμαρχος και να συνέβαιναν όλα τα παραπάνω. Θα τον είχανε κρεμάσει όλοι στην πλατεία. Βέβαια αυτός είναι και ο λόγος που εκμεταλλεύεται, δεν ξέρω για πόσο όμως.

Για το Συνδυασμό “Καρδίτσα από την Αρχή”

Ο επικεφαλής

Κώστας Γκαβογιάννης




Total
0
Shares
Previous Article
msm sillogos motosikletistikos mavrommatiou

31/10/2022 οι Αρχαιρεσίες του Μ.Σ.Μ.

Next Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Η Αργιθέα και μια ανώφελη επίσκεψη  

Related Posts