Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Γκαβογιάννης: Να αντιδράσουμε άμεσα

Κώστας Γκαβογιάννης

Κώστας Γκαβογιάννης: Να αντιδράσουμε άμεσα

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Καρδίτσα βρέθηκε κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα. Το μπουρίνι που έπληξε την περιοχή μας χθες Κυριακή, προκάλεσε τρομερές καταστροφές σε καλλιέργειες, εγκαταστάσεις και περιουσίες των δημοτών. Οι μνήμες του Ιανού ξύπνησαν απ’ το νέο αυτό σφοδρό πλήγμα.

Με λύπη μου όμως διαπιστώνω, ότι για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ο Δήμαρχος περιορίζεται σε δηλώσεις, με τις οποίες αναγνωρίζει πως υπήρξε σοβαρό πλήγμα.

Καλές οι δηλώσεις, αλλά χρειάζονται πρωτοβουλίες, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να αντιδράσουμε. Αύριο Τρίτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας. Προτείνω η ημερήσια διάταξη της συνεδρίαση να αλλάξει και να τεθεί ως μοναδικό θέμα το νέο πλήγμα που δεχθήκαμε και η απαίτηση για άμεσες αποζημιώσεις που να καλύπτουν όλη τη ζημιά που έπαθαν οι δημότες είτε αυτό αφορά τις καλλιέργειες, είτε εγκαταστάσεις, είτε ζωικό κεφάλαιο, μηχανήματα, περιουσιακά στοιχεία. Να αποκατασταθεί στο σύνολό της κάθε ζημιά που έγινε στην πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Αυτά είναι τα επείγοντα και τα άμεσα.

Αυτή τη φορά πρέπει να δράσουμε άμεσα και συντεταγμένα, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια νέας οικονομικής δυσπραγίας.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση σοφό θα είναι να κληθούν οι βουλευτές του νομού, καθώς και όλοι οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι με το θέμα.  Ακόμα και ο ΕΛΓΑ θα πρέπει να μας ακούσει.

Είναι καιρός να κινηθούμε με σοβαρότητα απέναντι στο συγκεκριμένο πρόβλημα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να απαιτήσουμε άμεση λύση. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Υ.Γ. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω στο Δήμαρχο μετά την ανάγνωση του παρόντος να μην προχωρήσει σε προσωπικές επιστολές επιστολές εντυπωσιασμού, όπως έκανε στην πρόταση που είχα κάνει για κοινό μέτωπο ώστε να αρθεί το lockdown. Ας αντιληφθεί τουλάχιστον αυτή τη φορά φορά την αγωνία των δημοτών.

Κώστας Γκαβογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας

Επικεφαλής του Συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή”




Total
0
Shares
Previous Article
Βρέθηκε πίτμπουλ αρσενικό με λουράκι στον Ελληνόπυργο

Βρέθηκε πίτμπουλ αρσενικό με λουράκι στον Ελληνόπυργο

Next Article
Κώστας Τσιάρας

Κώστας Τσιάρας: άμεσες αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες των Δήμων Σοφάδων, Παλαμά και Καρδίτσας

Related Posts