Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Γκαβογιάννης: Η ανεπάρκεια δεν καλύπτεται

Κώστας Γκαβογιάννης

Κώστας Γκαβογιάννης: Η ανεπάρκεια δεν καλύπτεται

Δεν έμειναν, παρά λίγες ημέρες μέχρι να αποχαιρετίσουμε το 2022 και να υποδεχθούμε το 2023, που είναι χρονιά εκλογών τόσο σε Εθνικό επίπεδο, όσο και σε Αυτοδιοικητικό. Με αυτή την ευκαιρία, καλό είναι να θυμηθούμε δύο τρία πράγματα που συνέβησαν στα τρία χρόνια της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Αρχίζουμε απ’ το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο ο Δήμαρχος, ούτε λίγο, ούτε πολύ στράφηκε κατά της μειοψηφίας, εναντίον της παράταξής μας συγκεκριμένα, κατηγορώντας μας για την έλλειψη έργων. Φταίμε εμείς είπε που δεν τον αφήνουμε να κάνει έργα…

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπάνιας προχώρησε ακόμα παραπέρα, λέγοντας ότι τα… άρθρα μας είναι η αιτία. Ο Δήμαρχος εννοούσε τις ενστάσεις μας, κάτι που ο κ. Σπάνιας δεν γνώριζε. Συνηθισμένη ασυνεννοησία, αφού στη Δημοτική Αρχή δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά!

Ακόμα όμως δεν μας είπαν πού πήγαν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ των αναθέσεων.

Ακόμα δεν μας έδωσαν απάντηση τι λεφτά πρέπει να πάρουν τα χωριά από τα λεφτά της ΣΑΤΑ και ούτε τι έργα θα πρέπει να γίνουν.

Ακόμα δεν μας είπαν ποιοι θα παραλάβουν την πλατεία από τον κεντρικό πεζόδρομο και το νέο Δημαρχείο.

Ακόμα δεν μας είπαν ποιοι θα παραλάβουν τον φωτισμό που έγινε σε διάφορα στενά της Καρδίτσας: Αλαμανή, Σαρανταπόρου, Καποδιστρίου κλπ.

Ακόμα δεν εξήγησαν για ποιο λόγο χρέωσαν τους δημότες με αρκετά εκατομμύρια για τον ηλεκτροφωτισμό, ένα έργο που θα μπορούσε να γίνει οκτώ φορές φθηνότερα!

Μόνο ότι φταίνε οι άλλοι ξέρουν να λένε, αλλά ούτε σ’ αυτό δεν είναι καλοί.

Αυτά που αναφέρουμε είναι εντελώς επιγραμματικά, να είστε σίγουροι όμως ότι θα υπάρχουν διεξοδικές αναφορές, όχι μόνο στις αστοχίες τους, αλλά και στον τρόπο που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι. Δεν θα τους καταγγέλλουμε απλώς, θα εξηγούμε ταυτόχρονα και τον τρόπο που θα έπρεπε να γίνονται τα πράγματα, ώστε να αντιληφθούν όλοι οι δημότες πόσο επικίνδυνα ανεπαρκείς είναι.

Σε 10 μήνες έχουμε εκλογές εκεί θα καταλάβουν τα λάθη τους από την ανυπαρξία από την ανικανότητα και από την αλαζονεία ……. αλλά και μετά τις εκλογές τις συνέπειες.
Τίποτα δεν πρόκειται να περάσει έτσι…

Υ.Γ. Όταν δεν υπάρχει, οργάνωση, όραμα, σχεδιασμός, ενδιαφέρον για το δημότη, αλλά και φιλότιμο, τότε ρίχνουν το φταίξιμο σε άλλους μπας και δε φανεί η ανικανότητά τους.
Αλλά και όποιος λέει ότι δεν κατάφερα να κάνω κανένα έργο επειδή δεν μου το επέτρεψε η… αντιπολίτευση, επιβεβαιώνει ότι είναι ανεπαρκής.

Για το Συνδυασμό “Καρδίτσα από την Αρχή”
Ο επικεφαλής
Κώστας Γκαβογιάννης




Total
0
Shares
Previous Article
anavoli anama dentrou vroxi

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μουζάκι

Next Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στηρίζει τους αγώνες των αγροτών - Συμμετέχουμε ενεργά στις κινητοποιήσεις!

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…