Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Γκαβογιάννης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ήταν και είναι δίπλα μου

Κώστας Γκαβογιάννης

Κώστας Γκαβογιάννης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ήταν και είναι δίπλα μου

Δύο χρόνια μετά την εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών 2019 ο Κώστας Γκαβογιάννης ευχαριστεί για μια ακόμη φορά υποψηφίους, συνεργάτες και ψηφοφόρους του συνδυασμού του, δηλώνοντας ταυτόχρονα την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του και ειδικά στον Δήμο Καρδίτσας.

Υπενθυμίζουμε πως η «Καρδίτσα από την Αρχή» συνδυασμός που ηγήθηκε ο ίδιος, έδωσε έναν αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα με θέσεις και προτάσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ανάπτυξη το τόπου.

Για τις μελλοντικές προθέσεις του, ο ίδιος απαντά: «Πέρασαν δύο χρόνια από την 26η Μαΐου 2019 ημέρα διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών, όπου είχα την ιδιαίτερη τιμή να ηγηθώ του συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή” ενός συνδυασμού που κατέθεσε στους πολίτες ολοκληρωμένη πρόταση με ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για τον δήμο Καρδίτσας. Με αφορμή αυτή την χρονική αναφορά εκφράζω και σήμερα δημόσια ένα ακόμη μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο, στους συνεργάτες μου και σε όλους εκείνους που πίστεψαν πραγματικά στην “Καρδίτσα από την Αρχή” που στήριξαν με την ψήφο τους την αλλαγή που δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ για τον τόπο μας.

Εύχομαι σε όλες και όλους εσάς, τους αγνούς, ικανούς και άξιους συμπολίτες μου, με υγεία και υπομονή να συνεχίσετε να εκφράζετε τις ανησυχίες σας για τα κοινά προβλήματα που ταλανίζουν καθημερινά τον δήμο Καρδίτσας, με την ελπίδα να έρθει η ώρα της δικής σας επιλογής και παρέμβασης, για το καλό του τόπου.

Σε ότι με αφορά προσωπικά και μετά από ερωτήματα και προτροπές αρκετών ανθρώπων, θα επαναλάβω για μια φορά ακόμη πως, συνεχίζω τη μάχη για το καλό του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι, να είστε καλά!»

Κώστας Γκαβογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας
Επικεφαλής του Συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή”
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
seismos 25.5.21

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ 35χλμ. Δυτικά - Νοτιοδυτικά της Καρδίτσας

Επόμενο άρθρο
επίδομα παιδιού Α21

ΟΠΕΚΑ-Επίδομα παιδιού: Πληρώνεται η δεύτερη Β δόση του 2021 -Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ