Κώστας Γκαβογιάννης: Δεν ξεμπέρδεψε με μας ακόμα ο Δήμαρχος

Share

Κώστας Γκαβογιάννης: Δεν ξεμπέρδεψε με μας ακόμα ο Δήμαρχος

Επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να συμμετάσχω στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος εκμεταλλευόμενος την απουσία μου βρήκε την “ευκαιρία” να μου επιτεθεί φραστικά, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν ούτε με το ρόλο του, ούτε με το σεβασμό στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό είναι που μ’ ενόχλησε, όχι ότι στράφηκε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον μου. Η στάση του υποδήλωνε απαξίωση στο θεσμό του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτή είναι η ποιότητα του συγκεκριμένου ανδρός. Τίποτα περισσότερο δεν είναι ικανός να προσφέρει στους Καρδιτσιώτες, εκτός από ύβρεις.

Ταυτόχρονα η στάση του φανερώνει ενοχή. Γιατί μόνο οι ένοχοι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα και καταφεύγουν σε ύβρεις, μάλιστα εναντίον κάποιου που είναι απών, ώστε να μην υπάρχει αντίλογος.

Η αιτία της παρεκτροπής του ήταν η στάση μου, στο θέμα των ασφαλτοστρώσεων. Επειδή δεν δέχθηκα, ούτε θα δεχθώ χρήματα που προοριζόταν για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καρδίτσας να σπαταληθούν σε πίσσα, για έργα βιτρίνας. Κι αυτά λειψά.

Θα ήταν πιο φρόνιμο να πει στους Δημότες πόσους δρόμους ασφαλτόστρωσε και πόσους είχε υποσχεθεί, ώστε να μπορέσουν συγκρίνοντας να αντιληφθούν το μέγεθος της κοροϊδίας.

Βέβαια τι να πει γι’ αυτά; Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε καν δικαιολογίες. Πως να δικαιολογήσει για παράδειγμα τα χρήματα που σπαταλήθηκαν στην οδό Ολύμπου; Όταν του είχαμε επισημάνει τη σπατάλη, αφού ο δρόμος θα ξαναφτιαχνόταν απ’ την Περιφέρεια κατά την κατασκευή του Νότιου Περιφερειακού δεν είπε κουβέντα… Περιμένει να λείψουμε για να αρχίσει τις ύβρεις. Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του και οι μέντορές του. Ήθος, όχι αστεία.

Εκτός απ’ το Δήμαρχο, εξέφρασε άποψη και ο μόνιμος Συνδικαλιστής, ο κ. Σβερώνης. Να πει τι; Για τον ηλεκτροφωτισμό! Μα δεν υπάρχει πιο άσχετος απ’ αυτόν για το συγκεκριμένο θέμα. Όχι πως στα άλλα θέματα της αρμοδιότητάς του είναι σχετικός, αλλά να απαντήσει για τον ηλεκτροφωτισμό σε επαγγελματία ηλεκτρολόγο, αυτός που δεν είναι ικανός να ξεχωρίσει τα καλώδια του ρεύματος απ’ τα καλώδια του Hands Free. Προσεχώς του έχω ερώτηση για το θέμα, μόνο και μόνο να δει ο κόσμος πόσο, μα πόσο άσχετος είναι.

Υ.Γ. Η μειοψηφία δια των κ. κ. Σβάρνα και Ξηλωμένου, αντέδρασαν στη στάση του Δημάρχου, προασπιζόμενοι τις αξίες του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου. Τους συγχαίρω και εκφράζω το σεβασμό μου στην ενέργεια τους. Εκλεχθήκαμε και γι’ αυτό, να προστατεύουμε δηλαδή το κύρος και τη σοβαρότητα του Σώματος. Μόνο ο Δήμαρχος δεν το γνωρίζει.

Υ.Γ. Όταν ανέλαβε καθήκοντα νομίζοντας ότι έκανε θραύση, του είχαμε επισημάνει πως τα δύσκολα για εκείνον τότε άρχιζαν και βγήκαμε αληθινοί. Τώρα του λέμε πως μέχρι να γίνουν οι εκλογές και να ξεκουμπιστεί για να ανασάνει η Καρδίτσα, όσα θα ακολουθήσουν θα τον κάνουν να ντρέπεται να κυκλοφορήσει. Δεν ξεμπέρδεψε ακόμα με μας, θα το καταλάβει σύντομα.

Για το Συνδυασμό “Καρδίτσα από την Αρχή”
Ο επικεφαλής
Κώστας Γκαβογιάννης

Δείτε επίσης